Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi ez az új cigizés ami félig...

Mi ez az új cigizés ami félig sima cigi félig elektronikai valami?

Figyelt kérdés

Így bele van dugva a sima cigi egy ilyen gépbe. Ezt csak láttam az utcán így pár embernél de elég ritka és nem tudom mi ez vagy hogy kell elképzelni.

Mint az e-cigi és a sima cigizés keveredése.

Ennek valaki tudja a nevét és írna valamit róla?

2020. márc. 29. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
IQOS
2020. márc. 29. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
IQOS. Dohányt melegít úgy, hogy nem ég. Elvileg nincs benne égéstermék, de a gőzből kinyerhető a nikotin. Nem tudom ez mennyire igaz, a dobozán még rajta van hogy lehet rákkeltő. Az E-Cigi dobozán nincs ilyen.
2020. márc. 29. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
IQOS - a közepében van egy fűtőszál ami felmelegíti a dohányt, kisebb hőfokon "ég" mint a normál dohánytermék. Ugyanúgy függőséget okoz (mert van nikotin bevitel), viszont legalább a papír nem ég vele együtt, kisebb a kátrány és karcinogén tartalma. Bár kevesebb rákkeltő anyag van benne, de attól még káros. A "feeling" kicsit közelebb áll a valódi dohányzáshoz ezért könnyebb átszokni rá.
2020. márc. 29. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!