Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányosokat kérdem, hogy...

A dohányosokat kérdem, hogy mért szoktatok rá a cigire? Mikor szívod mit érzel? :D Vagy lehet ilyenkor érezni bármit is?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 16:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Na ez legrosszabb, az önámítás. Remélem egyszer rádöbbensz, milyen hülyeségeket beszélsz...kedves előző...egy exdodányos voltam
2010. aug. 1. 19:20
 12/17 anonim válasza:
Ez nem önámítás:)Én tudok mindent le tudnám rakni is ha akarnám.Csak azt lenne nehéz megállni amit a cselekvés jelent:)(előző voltam:))
2010. aug. 2. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
én azért, hogy kipróbálhassam a füvet, de ahhoz meg kellett tanulnom tüdőzni. a társaságomban mindenki cigizett, de nem azért szoktam rá, hogy "nagyfiú" legyek (aki ezért csinál bármit, akár dohányzást, vagy mást, az gyökér, nem a cigire kell kenni), csak megtetszett a szertartás maga, és az érzés, amit a dohányzás okoz. aztán eleve hamar jobban megszerettem egyedül dohányozni, mint társaságban. fasza, amikor átjárja a szervezeted az egész, ahogy felveszed a tempóját, megnyugtat; és maga a szokás is jó, cigi evés után, cigi meccs közben, cigi szex után, cigi bármi hosszú, megerőltető dolog után.
2010. aug. 5. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:

attól h ráfújjuk a nem dohányzókra a füstöt-mi pofátlan dohányzók- attól még nem érezzük magunkat kényelmetlenül :D

sorry de ez van:D

2010. aug. 9. 19:52
 15/17 anonim válasza:
dehogynem érzed magad kényelmetlenül, csak itt arcoskodsz, majd figyeld meg ha legközelebb ezt teszed...vagy ha nem így érzel qrva bunkó vagy...én is dohányoztam és rosszul éreztem magam ha más képébe fújtam...
2010. aug. 10. 13:11
 16/17 anonim ***** válasza:

igen, pont így arcoskodom :D

körülöttem mindenki dohányzik ezért nem zavarja se őket se engem ha rájuk fújom. ( ha meg nem dohányzó van körülöttem akkor őt se szokta zavarni mert most nem tudom nem rá fújni ha rágyújtok...v te tudod befolyásolni a füstöt h megkerülje a nem dohányzót??)

és utálom a nem dohányzókat amikor okoskodnak h jajj de káros stb aztán minden dohányzót kitiltanak az aluljárókból, a buszmegállókból, mindenhonnan...-.-''

jah és hab a tortán az amikor nyöszörögnek h " büdös bagósok'...

2010. aug. 11. 18:37
 17/17 anonim válasza:
hát de azért utálsz bennünket mert tudod te is h ez az igazság, a bagó büdös (és is dohányoztam 4 évig) :/
2010. aug. 19. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!