Miért köhögök az e-cigi től? Már több hete használom és nincs változás. Már az első szipantástól köhögök és kaparó érzés van a torkomban.
Én már olvastam olyat hogy talán károsabb mint a normál cigi.
Ez mennyire igaz nem tudom, de biztos hogy valamennyire káros és árt az egészségnek.
Szia lehet a porlasztóval van a baj
Vagy rossz a luquid vagy túl erős nikotin tartalmú.
Minden káros a tüdőnek, ami nem levegő. Túl sokat szísz, vagy allergiás vagy valamelyik összetevőre. Sokan allergiásak a PG-re, ezért próbálj olyan folyadékot, amely csak VG-s, ezt általában füstbajnokkénk is reklámozzák. Az ízesítóanyagra is lehetsz allergiás, próbálj más, minőségibb gyártmányt, például a franciákat.
A többi lehetőséget meg már írták, rossz porlasztó, túl magas nikotin tartalom, stb.
"a rendes cigitől nincs semmi bajom" Erre azért nem vennék mérget, a legjobb, ha se rendes cigit, se e-cigit nem szívsz és teljesen leszoksz, na akkor tényleg nem lesz bajod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!