Hogyan tudnék leszokni a káros szenvedélyeimről?
25 éves srac vagyok, kb. 8-9 eve cigizek(mára már napi 1 doboz), regebben hebe-hoba hetvegente, viszont egy jo 3 eve aktivan fuvezem is(ez annyit jelent, hogy 3 eve elvétve van 1-2 tiszta napom). Szeretnék visszavenni kicsit, leginkabb a dohanyzasbol, de a fuvezest is szeretnem lecsokkenteni mondjuk csak hetvegekre. A problema az, hogy eleg addiktiv szemelyiseg vagyok, konnyen raszokok arra ami tetszik, emellett eleg hirtelen haragu vagyok, sokszor turelmetlen, fogyasztok alkoholt es sokat jarok tarsasagba(a tarsasag 90%-a szinten dohanyzik). Igy megnehezebbnek tunik az egesz, foleg, hogy egyebkent imadok cigizni... viszont elegem van a sarga fogakbol es a havi 40ezer minuszbol, szoval tennem kell valamit.
Leginkabb azok segitseget kernem, akik hasonlo eletmodot folytattak es sikeresen tudtak valtoztatni ezen, illetve meghallgatok barmifele javaslatot, hogy mikent tudnek leszokni a cigirol es a furol nagyjabol ugy nulla akaraterovel.(mert igazabol tudom es erzem, hogy valtoztatni AKAROK, de valahogy megis, mintha semmi akaraterom nem lenne..)
Szeretnem, ha mellozve lennenek a szitkozodo, rosszindulatu kommentek, azokkal nem jutok elorebb. Ha erdemlegeset nem tudsz hozzaszolni, akkor kerlek gorgess tovabb. Elore is koszonom a valaszokat!:)
Halli, ezt ajánlom figyelmedbe:
ezt a hónapot bármikor magadnak kitűzheted célként és teljesíthető, igaz lehet más, sokkal erősebb szerekhez nyúlhatsz a hatására, de a végére 40ezerből sokkal jobban fogod érezni magad :D bár lehet csak a barátomra hatott ilyen rosszul, de ő a második héten már teljesen biztos volt benne, hogy sokkal jobb cuccok is vannak a piacon és a mindennapos füvezésből már csak heti 1-1 alkalom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!