Mit csináltok amikor nem dohányoztok?
Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés, de leszokóban vagyok a cigiről. Nem hiányzik, nincs ezzel gond, csak egyszerűen mindig odajutok, hogy na most rágyújtok, mert nincs jobb dolgom.
Aki nem cigizik az ilyenkor mit csinál? 😂😂😂
2020. febr. 11. 06:43
1/5 anonim válasza:
Csak eleinte van ez a kényszer, később el fog múlni. Mikor ezt érzed, csinálj valamit. Sétálj egyet, fejts rejtvényt, csinálj meg egy feladatot, amit akarsz, csak ne egyél/rágcsálj. Maximum rágót.
2/5 anonim válasza:
Az elso par napot kell ilyen modszerekkel tulelni. Utana mar ritkabb es gyengebb ingered kesz dohanyozni.
4D lehet a megoldas ami 4 D betus angol szot takar:
Drink - igyal egy pohar vizez
Deep breath - vegyel egy jo mely levegot
Distract - tereld el a figyelmed valamibel
Delay - halaszd el a cigizest. A sovargas 3-5 percig tart ha azt kibirodna fenti D betusokkel akkor egy lepessel kozelebb kerulsz a celhoz
4/5 anonim válasza:
Ismerem. :D Én nagyon sokat nasiztam sajnos. Ráadásul nem is tudatosult bennem egyből, hogy a cigizési idő kitöltésére teszem. Maga a cigaretta nekem sem hiányzott, tehát így később inkább kimentem a férjemmel mikor rágyújtott, csakúgy mint mikor még dohányoztam.
5/5 gungasam válasza:
Rágógumizik.Mogyorót rágcsál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!