Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 15/L szerintetek korasi még? :/

15/L szerintetek korasi még? :/

Figyelt kérdés
Szerintetek korai még cigiznem? Nem szívok erőset szürke bondot. de már rászoktam. :/ :S
2010. júl. 23. 07:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15 évesen vizsgák? Ne legyél már nevetséges! Olvasnod kéne, tanulni, játszani, nem cigizni.
2010. júl. 23. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, akkor én 11 évesen cigiztem először. ;)

Nem vagyok rá büszke egyébként, én stresszhelyzetben gyújtok rá... de akkor képes vagyok egy dobozzal is elszívni. (Narancs pallmall-ből). :S

17L

2010. júl. 23. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Jaaaaj, szegény, de függő lehetsz :S Már megbocsáss(vagy ne, nekem mindegy, döntsd el), de nem látszik rajtad, hogy le akarsz szokni, inkább azt hangsólyozod ki, hogy "már 3 hónapja", "a vizsgáknál jó volt, de a függősééééééééég", meg hogy "korai még?", "sok ennyi egy nap?". Ha nem is akarsz leszokni, akkor nem is fogsz. Egy ilyen dolognak az ember fejében kell eldőlnie, nem nyavalyogni kéne, hogy így függőség, úgy függőség, stb., hanem ABBAHAGYNI(nem véletlenül nem úgy írtam, hogy LESZOKNI).
2010. júl. 24. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi az hogy korai? El se kezd ba** meg. 30 évesen úgy fogsz ki nézni, mint valami leamortizált 40 éves kur**. Gyereked se lesz, mert meddőséged lesz és ha lesz is a gyerekben alapjáraton benne lesz a nikotin szomj. Gusztustalanul fognak rád nézni társaságban olyan büdös leszel, mint valami pöcegödör, és nézhetsz ha ezért el ítélnek egy páran. Tudod mennyi pénzt meg takaríthatnál a cigi árából? Sokkal jobb dolgokra tudnád költeni. Fel tudnád turbózni a stílusodat, jobb ruhákat tudsz venni amiben sokkal jobban nézel ki és már EZÉRT JOBBAN fel fognak rád nézni mintha cigiznél. Tiéd a döntés. Gyönyörűen élsz tök divatos ruhákkal amit a megspórolt pénzből veszel, vagy 40 évesen úgy nézel ki mint aki most jött a Blaháról a 3 órai ingyenes kajaosztásról.... Úristen. Cigizzünk mert full Respectet kapunk. Anyám, add el házat
2010. júl. 24. 20:39
 15/15 anonim válasza:
Én 16/f vagyok, 3 éve dohányzom. (ha van akkor szívom, ha nincs akkor kibírom) Szóval az a lényeg hogy én nem tudok rászokni. (3 év alatt már sikerülhetett volna) Szóval így jártál:P
2010. júl. 26. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!