Kinek meddig tartott a cigaretta letétel utáni tünetek?
Figyelt kérdés
24 órája nem gyújtottam rá.Nem vészes eddig,a reggel volt nagyon nehéz.De egész türhető.
Nàlatok mennyi idő alatt múlott el a sóvárgás?
Milyen testi lelki tüneteket produkált?
Ès mi segitett leküzdeni a sóvàrgást?
Megköszönnék pár tippet.Hàtha én is tudom hasznositani.
2020. febr. 5. 10:39
1/10 anonim válasza:
Igazából arra figyelj nagyon, hogyha a belső éned elkezdene alkudozni veled hogy xy dolog történt vagy bármi, és ezért meg azért nagyon jólenne rágyújtani akkor mondj stopot az agyadnak igyál egy nagy pohár vizet éés foglald el magad valamivel
Rágó is nagyonjó, illetve fogd magad és menj túrázni vagy csak sétálni egy parkban, használd ki hogy már most (24 óra alatt) is jobb lett a tüdőd illetve a szagokat majd lassan kezded jobban érezni
Az első 3 nap nagyon szar, vegetálsz sóvárogsz, utána egy kicsit jobb lesz kb egy hétig de akkor jön a második fázis amikor megint annyit veszel észre hogy igen kellemetlenül érzed magad a nikotinhiány miatt:D
Nálam annyi testi tünet volt hogy fájt a fejem állandóan. Legtöbbször csak alig érezhetően de volt amikor erősen. Hát nem egyszerű.
Kitartás!
2020. febr. 5. 11:15
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
Igen ami feltünt h a mentol iz segit.Szerintem valami mentolos cukorkàt bevetek.Remélem sikerülni fog.
Pozitivan àllok hozzá.Nem is a nikotin hanem a mozdulat hianyzik.
A napi rutin felborul,ezt lesz nehéz helyettesiteni😊
2020. febr. 5. 11:27
3/10 anonim válasza:
3 és fél éve tettem le. Nekem semmi tünetem nem volt akkor,sőt inkább jót tett mert már nem kívántam. Viszont még a mai napig előfordul,hogyha stresszes vagyok eszembe jut jó lenne egy cigi. Fura mert csak a mozdulat hiányzik nem az íze. Egyébként én is a mentolt hallottam,hogy jó,vagy szotyi.
2020. febr. 5. 11:52
4/10 anonim válasza:
Szia nekem ez a 22. Napom. Én vettem nikotintapaszt a legkisebbet 7 mgos. (a 14 mgos ami elő volt írva marta a bőröm szédültem tőle és mellkasi problémákat okozott... Erős volt a 14 mg pedig 10 évig szívtam napi dobozzal) Ezt azért ajánlom mert ha jön egy mélypont nem tudsz rágyújtani a tapasz miatt mert nikotinmérgezést kapnál. Nekem ez segített amikor kimentek a kollégák és én majdnem meghaltam egy cigiért hogy ne cigizzek... A 14. Napon volt a legrosszabb akkor nagyon szenvedtem... Viszont már a 4. Naptól már észreveszed a pozitív dolgokat nekem több lett az energiám, nem fulladok, jó ízűeket tudok enni. Nyugodtabb is vagyok melóhelyen nem kell kapkodni hiszen én már nem sietek ki dohányozni... Amikor nagyon rádjön a cigi gondolj arra hogy így is úgy is elmúlik a sóvárgás akár cigizel akár nem... Allen Carr hangos könyvét ajánlom nagyon nagyon jó... Szóval én a 22 napon még szenvedek kicsit de nem vészes csak olyan amikor nagyon kívánsz egy csokitortát... Én azt mondom hogy inkább most szenvedjek pár hetet egészségesen és ne akkor amikor közlik negyven évesen hogy rákos vagyok vagy copd s...
2020. febr. 6. 05:35
5/10 anonim válasza:
Ja és még valami ha kv zol reggel nyugodtan igyál egy kv t nekem csak az hiányzott és nem is gáz meginni cigi nélkül
2020. febr. 6. 05:36
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedves utolsò lehet furán hangzik de a kâvé megnyugtat
reggeli kávénál nehéz nagyon,de a nap folyamán nagyon kivánom a kâvèt.Érdekes dolog,szerintem nehezebb lenne ha a kávét is kiiktatnám.
Egyenlöre a reggelek és a tegnap esti elalvàs ment nehezen.
Picit fáj a fejem néha olyan mintha valami szerrel élnék,kábának érzem magam de biztos tisztul a szervezetem
2020. febr. 6. 10:14
7/10 anonim válasza:
Én változtattam a kv n... Amíg cigiztem feketén ittam sok cukorral, cigi nélkül teszek bele egy kis tejet így nem kötöm a cigihez és székrekedésem sincs. Nagyon egyszerűen meg kell tanulni unatkozni... Üllni és nézni előre (akkor amikor cigi idő van) én telefonon játszottam, itthon filmet néztem.... Sört kortyolgatok. Most kaptam a férjemtől egy kiskutyát jutalmul hogy nem cigizek... Na megoldja az unatkozok és az elalvási problémát
2020. febr. 6. 10:43
8/10 anonim válasza:
Már három hónapja tart. Kicsit már enyhült de nem az igazi.
2020. febr. 6. 14:39
9/10 hun_74 válasza:
A dohányzásról a legkönnyebb leszokni, nekem már vagy 50szer sikerült... :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!