Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az osztálytársam tőlem kunyerá...

Az osztálytársam tőlem kunyerál cigit. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy oszi társam akit én kedvelek, de ő lehet, hogy engem nem. Nem tudom.

Az elenéj oda adtam neki 1 doboz cigit mert megvettem és nem akartam rászokni, de végül sikerült XD.

Most már hogy mondtam neki, hogy nem tudtam abba hagyni. Azóta minden kedden rajzórák közben kér tőlem cigit és kimegyünk cigizni, bár már utána kér és egy barátjával szívja el.

Ma megkérdeztem milyet szív ( mentolos dunhill) de azt mondta az drága 1450ft. Az enyém piros marlboro 1440ft.

Én szívesen adok neki,mert kedvelem, és legalább fogy, de nem akarom, hogy kihasználjon azt higgye, hogy ennyire hülye vagyok.

Adjak neki mindig vagy,ne? Mit mondjak?

2020. jan. 28. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? 15?
2020. jan. 28. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"de nem akarom, hogy kihasználjon azt higgye, hogy ennyire hülye vagyok."

Pedig épp ez a szitu.

mert olcsóbb a hülyegyerektől ingyen kapni, mint bemenni megvenni.

2020. jan. 28. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Gyanítom, hogy a zsebpénzedből veszed a cigidet. Szerinted anyádék azért dolgoznak, hogy az osztálytársadnak legyen cigije? Ha ennyire ruppótlan, akkor ne gyújtson rá.

Nekem is mennyivel könnyebb lenne, ha mástól kérném el a kajáját vagy bármijét, nekem meg sem kellene dolgoznom érte, ingyen lenne.

Egyébként én is dohányoztam egy ideig, közeli barátoknak alkalmanként (azaz havonta 1x buli alkalmával) adtam 1-1 szál cigit, de én bunkó módon szóltam, ha valaki átlépte a pofátlanság határát és nem adtam.

2020. jan. 28. 17:59
 4/6 Annamarianna válasza:
64%
Ne dohanyozz Te sem,es akkor nem fog kerni Toled cigit!😀
2020. jan. 28. 18:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Van neki cigije,mert szívja. Tőlem csak 1 héten 1 szer kér.
2020. jan. 29. 05:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egy hónapban 4 szál... Ezért nem kellett volna ennyit írnod... Van egy kollégám aki napi szinten fél dobozzal elkért na az idegesítő volt... Inkább én sem gyújtottam rá a végén
2020. jan. 29. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!