Még soha nem próbáltam ki a dohányzást, de most valahogy nagyon kiszeretném! Mit tanácsoltok, hogy szerezzek cigit?
szia, régebben én is így voltam vele, de egy szabályt szabtam magamnak: soha nem vettem cigit, mindig tarháltam. nem szívtam naponta többet, inkább alkalmanként, de volt egy jóféle cigisdobozom (fém, lapos) és mindig tele volt. cigis szempontból kudarc volt az, ahogy csináltam, mert végül (több éves távlatban) nem sikerült rászokni, ma se dohányzom..
(ha valaki ezt szeretné utánam csinálni, akkor csak egy javaslatom van: figyelj a testedre! nekem ő szólt egy alkalommal, amikor taiji-táborba mentem, ahol ugye t. k. a test reakcióival foglalkoztunk; a testem mondta nekem, hogy "most állj le!" azóta akárhányszor próbálom (pl. 1-2 évente egyszer), nem esik jól)
:) Ah, nosztalgia. Amikor még 18 év alatti voltam, és nem mehettem be csakúgy dohányboltba cigit venni xDD
Emlékszem, mi régebben azt csináltuk, hogy megkértünk egy random felnőttet (ez sokszor nem működött, sokszor viszont igen), illetve most már sokszor engem kérnek meg... Ezenkívül bemehetsz dohányboltba, és kérhetsz, aztán vagy nem kérnek személyit, vagy azt hazudod, h persze, elmúltál 18, csak otthon hagytad, vagy vmi hasonló. Ha jól beszélsz idegennyelven az is működő lehet, ugyanis ha vmi szofisztikált akcentussal megmondod a magadét, és nem nagyon érti, akkor kézzel-lábbal valahogy elkommunikáltok, és csak nem fog személyit kérni. Utóbbi módszer akkor nagyon hatásos, ha nem angolul v németül, hanem vmi más nyelven próbálod meg.
Igazából ha van egy idősebb barátod/ismerősöd tőle is kérhetsz. Vagy ha valaki szerez valahonnan többet azt tovább tudja adni. Be is küldhetsz valakit, erre a csövesek a legjobbak ők szinte mindig be mennek. Vagy csak oda mész valakihez aki cigizik és kérsz tőle, persze ingyen nem valószínű, hogy csak úgy adnak. Van ahol kiadják de ezt én inkább utolsónak hagynám. Meg aztán el is csenhetsz pár szálat vagy jobb esetben egy dobozzal valakitől pl.: Ha szüleiddel mész valahova buliba tuti lesz majd valami ős magyar papika aki cigizik és kis ivászat után simán elrakhatod. Majd ráfogja a korra meg a piára.
Igazából más most nem jut eszembe, meg kicsit későn is válaszoltam de remélem azért segítettem valamennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!