Szívzörejjel lehet cigizni, füvezni?
A szívzörej egy tünet, és eltérő súlyosságú kórképek állhatnak mögötte. Ha minden korlátozás nélkül élheted az életed, sportolhatsz, bírod a fizikai terhelést, nem hibónnám, hogy veszélyesebb számodra a cigi vagy a fű kipróbálása, mint bárki másnak. De nem is kisebb ostobaság.
Ha viszont a "zörejen" kívül más panaszod is van, ha rendszeres kontrollra kell járnod, akkor beszéld meg a kérdést a kardiológusoddal.
Cigizni egyáltalán nem ajánlatos, ha nincs semmi bajod akkor se, mert majd lesz tőle ha csinálod. Lehet hogy 5 év múlva, lehet csak 30 év múlva, de lesz és akkor fogod nagyon megbánni. Ha csak egyszeri alkalomból szeretnéd kipróbálni, hogy milyen lehet (ha még nem tetted) nem lesz semmi bajod tőle.
A füvezés az már más tészta. Okozhat elég durva pánikrohamot. Nekem pl. 5 év mindennapos füvezés után lett tőle egyik alkalommal nagyon durva pánikrohamom a semmiből. A pulzusom olyan magasra fölment, hogy azt semmilyen testmozgással nem lehet normálisan reprodukálni, szinte éreztem hogy verdesi belülről a mellkascsontomat a szívem. Ilyesztő volt. Tudom ,hogy fűtől nem lehet meghalni de akkor azt hittem ez lesz.
Azóta pánikbeteg vagyok, és ha egy slukkot szívok már rosszul leszek. De legalább abbahagytam és egy teljesen más világ nyílt meg előttem ezzel.
Na mindegy ezzel azt akarom mondani ,hogy nem tudhatod ,hogy a fű mit vált ki belőled. Nagyon sok gyógyhatása van és előnye, HA szakemberrel konzultálsz előtte, hogy milyen fajtából mennyit, hány %-kos THC tartalommal stb. De sajnos erre itthon nincs lehetőség.
Röviden: Szerintem se csináld. Keress valami értelmes hobbit ami előrébb visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!