Igaza van a tanárnőnek, tényleg jó cigizni?
Figyelt kérdés
Egyik általános iskolai tanárnőm mondta, hogy jó cigizni, mert megnyugtat, és nem emlékezteti őt az idegesítő, rosszul tanuló gyermekekre.
15 éve cigizik minden szünetben, azt mondja másképp el sem tudja viselni az iskolát.
2019. okt. 21. 21:28
1/6 anonim válasza:
Rövid távon jó (5 perc), de hosszú távon káros, akár halálos. Én nem halnék meg 5 perc "jóért"
3/6 anonim válasza:
Nem hinném, ez csupán annak jó, aki rászokott és függővé vált. Ugyanez érvényes más, a nikotinnál és a dohányzásnál kevésbé ártalmas függőségekre is.
4/6 anonim válasza:
A tanári állatfaj újabb gyöngyszeme.
6/6 anonim válasza:
1, elég sok instabil tanár van, ezt ahogy egyre idősebb lettem tapasztaltam meg.
2, cigizni jó, már aki szereti.
3, mert megnyugtat? igen a függők megvonási tünetét csillapítja, de alapvetően pörget.
4, a rosszul tanuló gyerekeknek nem segíteni kéne?
5, hát igen aki utálja a munkáját kell valami örömforrás, mellesleg a függő a szer nélkül nehezen él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!