Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő múlva tisztul ki a...

Mennyi idő múlva tisztul ki a tüdőm? 16 éves fiú vagyok

Figyelt kérdés

nyáron gyújtottam rá az első cigimre, mikor buliba mentünk, egész nyár alatt kb 1 doboz cigi ment le összenes (kb 20 szál). Aztán november elején szívtam megint kb fél doboz cigit egy buliba. majd rá 1 hónapra megint egy buliban lement fél doboz cigi, majd most pénteken majdnem 1 egész doboz ment le. Ettől a péntekitől olyan rosszul lettem másnap, hogy mondom itt a vége, többet nem gyújtok rá. De ma mikor jöttem haza (még mindig irtóztam a cigitől, szerintem azért gyújtottam rá mert kíváncsi voltam rosszul leszek-e tőle) rágyújtottam megint. Nem szívtam el teljesen, mert olyan rossz volt, de az első szívásnál már éreztem hogy b*zki itt valami nem kós€r. Már ott abba kellett volna hagynom tudom, hüly€ voltam. Azóta kapar a torkom, köhögök, néha könnyezek, nehezen kapok levegőt, előbb szellőztettem kicsit jobb lett. Délután gyújtottam rá. A cigimet eladtam, többet én kb fél évig nem gyújtok rá, hagy tisztuljon a tüdőm. Egyépként megjegyezném hogy ilyen eddig nem fordult elő.

Az a kérdésem hogy az elszívott cigik jelenleg hagyhatnak valami komoly dolgot rajtam, a tüdőmön, a sportteljesítményemen? Csak mert sportolok. És mennyi idő amíg teljesen kitisztulok?

2019. dec. 16. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

10#

Talán a fizikai függőség elkerülése?

Főleg mivel nem mindennapos eset, hanem elvileg kivételes alkalmakkor volt a használat. Persze nem tudhatjuk biztosan, hiszen nem látjuk mi volt valójában. Lehet csak meggyőzi magát.

Most pedig megpróbálhatod bebizonyítani, hogy a világtörténelemben senkinek sem sikerült pl. hetente cigiznie...

Mit személyeskedsz?

Feltételezem, hogy direkt játszod a hülyét és hülyének nézel mindenki mást trollkodásból.

2019. dec. 17. 04:35
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Feltételezem, hogy nincs igazad. :D
2019. dec. 17. 05:01
 13/15 anonim ***** válasza:
30%
Pár hónap múlva jobb lesz.
2019. dec. 17. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Magyarán rosszul vagy a cigitől és még aggódsz is, hogy megbetegszel tőle de úgy gondolod fél év múlva folytatod tovább? A rossz hír, hogy a tüdő nem "tisztul" meg. Amit elszívsz az lerakódik benne. Minél többet szívsz annál tőbb rakódik le. Nem úgy működik mint a májad ami regenerálidik egy darabig és elbírja a sok berúgasokat egy darabig. A tüdőt egyszer lehet tönkretenni aztán nem működik már tökéletesen. Nyilván légzőtornával meg sporttal javítható a tüdőkapacitás. De egy copdsnek már korlátozottak a lehetőségei éa a cigi sajnos oda vezet. Kinek előbb kinek később. Amennyit elszívtál attól még nem lesz maradandó bajod de nem ajanlom az újrakezdését. Most mond meg minek ha még rosszul is vagy tőle? Tiszta hülyeség. Ma már nem menő a cigi. Drága büdös szennyezi a levegőt és súlyos betegségeket okoz. Hagyd a francba.
2019. dec. 17. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha lepontozol akkor egészséges lesz? :D istenem mennyi hülye van itt. :D
2019. dec. 17. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!