Mennyi idő múlva tisztul ki a tüdőm? 16 éves fiú vagyok
nyáron gyújtottam rá az első cigimre, mikor buliba mentünk, egész nyár alatt kb 1 doboz cigi ment le összenes (kb 20 szál). Aztán november elején szívtam megint kb fél doboz cigit egy buliba. majd rá 1 hónapra megint egy buliban lement fél doboz cigi, majd most pénteken majdnem 1 egész doboz ment le. Ettől a péntekitől olyan rosszul lettem másnap, hogy mondom itt a vége, többet nem gyújtok rá. De ma mikor jöttem haza (még mindig irtóztam a cigitől, szerintem azért gyújtottam rá mert kíváncsi voltam rosszul leszek-e tőle) rágyújtottam megint. Nem szívtam el teljesen, mert olyan rossz volt, de az első szívásnál már éreztem hogy b*zki itt valami nem kós€r. Már ott abba kellett volna hagynom tudom, hüly€ voltam. Azóta kapar a torkom, köhögök, néha könnyezek, nehezen kapok levegőt, előbb szellőztettem kicsit jobb lett. Délután gyújtottam rá. A cigimet eladtam, többet én kb fél évig nem gyújtok rá, hagy tisztuljon a tüdőm. Egyépként megjegyezném hogy ilyen eddig nem fordult elő.
Az a kérdésem hogy az elszívott cigik jelenleg hagyhatnak valami komoly dolgot rajtam, a tüdőmön, a sportteljesítményemen? Csak mert sportolok. És mennyi idő amíg teljesen kitisztulok?
10#
Talán a fizikai függőség elkerülése?
Főleg mivel nem mindennapos eset, hanem elvileg kivételes alkalmakkor volt a használat. Persze nem tudhatjuk biztosan, hiszen nem látjuk mi volt valójában. Lehet csak meggyőzi magát.
Most pedig megpróbálhatod bebizonyítani, hogy a világtörténelemben senkinek sem sikerült pl. hetente cigiznie...
Mit személyeskedsz?
Feltételezem, hogy direkt játszod a hülyét és hülyének nézel mindenki mást trollkodásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!