Mennyi idő múlva tisztul ki a tüdőm? 16 éves fiú vagyok
nyáron gyújtottam rá az első cigimre, mikor buliba mentünk, egész nyár alatt kb 1 doboz cigi ment le összenes (kb 20 szál). Aztán november elején szívtam megint kb fél doboz cigit egy buliba. majd rá 1 hónapra megint egy buliban lement fél doboz cigi, majd most pénteken majdnem 1 egész doboz ment le. Ettől a péntekitől olyan rosszul lettem másnap, hogy mondom itt a vége, többet nem gyújtok rá. De ma mikor jöttem haza (még mindig irtóztam a cigitől, szerintem azért gyújtottam rá mert kíváncsi voltam rosszul leszek-e tőle) rágyújtottam megint. Nem szívtam el teljesen, mert olyan rossz volt, de az első szívásnál már éreztem hogy b*zki itt valami nem kós€r. Már ott abba kellett volna hagynom tudom, hüly€ voltam. Azóta kapar a torkom, köhögök, néha könnyezek, nehezen kapok levegőt, előbb szellőztettem kicsit jobb lett. Délután gyújtottam rá. A cigimet eladtam, többet én kb fél évig nem gyújtok rá, hagy tisztuljon a tüdőm. Egyépként megjegyezném hogy ilyen eddig nem fordult elő.
Az a kérdésem hogy az elszívott cigik jelenleg hagyhatnak valami komoly dolgot rajtam, a tüdőmön, a sportteljesítményemen? Csak mert sportolok. És mennyi idő amíg teljesen kitisztulok?
Ne hagyd hogy ijesztgessenek, még ha hibás módon is akarnak jót tenni.
Ha nem voltál "igazi" dohányos, akkor hamar visszaáll. Az "igazi" dohányosoknál viszont már sokkal lassabb
"többet én kb fél évig nem gyújtok rá, hagy tisztuljon a tüdőm"
Jaj de kisgyerek vagy, ha nem esik jól miért csinálod? :D
5#
Talán "harm reduction"? Tehát a biztonságosabban használni egy pszichoaktív szert?
Persze te csak provokálni vagy itt
"Lekisgyerekezel" valakit azzal kapcsolatban, hogy biztonságosabb körülményeket teremt.
Nyakatekert módon kiforgatva, mint ahogy az én kommentemmel is tetted.
Miért rossz a felelősségteljes használat?
Nem feltétlen élvezetből van értelme pszichoaktív szereket használni.
Kiragadott, szélsőséges példa: Erdős Pál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!