3 éve cigizek és egy mélylevegő véltelnél hörögök és utána rögtön köhögök lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok elégge és félek ettől viszont beteg is vagyok a mandulám bevan gyulladva és lyukas most akkor adtól van vagy a cigitől?2019. dec. 14. 04:12
1/9 A kérdező kommentje:
UI:injekcióznak s nagyábból azóta van ez a hörögés nem tudom pontosan
2019. dec. 14. 04:15
2/9 anonim válasza:
Ez lehet akár egy krónikus gyulladás is.
Tedd le a cigarettát, büdös, drága, egészségtelen és prolis.
3/9 anonymousreview60 válasza:
Hagyd abba a cigizést. Az előnyei messze felülmúlják a hátrányai.
4/9 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy letedd?
5/9 cingi75 válasza:
Ha Te már 3 év dohányzás után hörögsz, köhögsz, és levegővételi problémád van ráadásul fiatal is vagy, akkor nagy a baj.Gondolj arra, hogy előtted lehetne az élet, családot alapíthatnál, lehetnének gyermekeid és sok-sok öröm várhatna még Rád az életben - HA letennéd a cigit....
7/9 anonim válasza:
Valószínű érzékenyebb vagy rá az átlagnál. Így ebből nagyon hamar copd lesz ami gyógyíthatatlan. A helyedben nem az élethosszig való fuldoklást választanám. Azt már nem is minősítem, hogy a gyulladt manduládra szívod a kosut. Szerinted az hogy fog így meggyógyulni? Szereted a szenvedést? Mert ha igen akkor ne panaszkodj.
8/9 anonim válasza:
"injekcióznak s nagyábból azóta van"
Örülj az injekciónak, legalább van mire fognod panaszod!
Ugye, nem állítod azt, hogy a három év alatt több injekciót kaptál, mint amennyi cigit elszívtál?
.
Hiába ömlik belőled a panasz, ha nem teszel megszüntetése érdekében semmit.
Ne légy haragban a házidokival, hétfőn első utad hozzá vezessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!