Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mitől vagy dohányzáskor ez a...

Mitől vagy dohányzáskor ez a szédülés?

Figyelt kérdés
Többször is cigiztem már, bár még elég [sőt, túl!] fiatal vagyok, de mindig mikor letüdőzöm, lemegy, és rendesen feljön, ahogy kell. De mikor elszívtam, pár másodperc után elkap a szédülés, és le kell, hogy üljek. Elég 'kezdő' vagyok, ha lehet ilyet mondani, egy buli alkalmával kínáltak, én meg elfogadtam, de passzív dohányosként eddig is ért füst. Nem értem, 'nem jól csináltam' valamit? :S El lehet ezt egyáltalán rontani ? Vagy a cigi erőssége miatt volt? Az ilyen válaszoktól légyszi kíméljetek, mint például: nem tanítottak a szüleid meg arra, hogy milyen káros következményei vannak? Vagy mint például le kellene szoknod !! Ilyeneket érlek titeket, ne !! Kaptam már ilyet eleget, én 'választottam' ezt, csak a kérdésre szeretnék választ !! Ha tanácsot kérek, azt nem itt etszem. Remélem megértetek. :/
2010. júl. 18. 22:41
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én 11 éve dohányzom, sajnos. Általában, ha reggel 9 óra után szívom az elsõ szálam, akkor minden esetben beszédülök. Bár csak pár percig tart, imádom minden egyes másodpercét... Ez azért van, mert a nikotin kitágítja az ereket, ha két cigaretta között több idõ telik el a megszokottnál. Illetve kevesebb jut az O2 agyba, ez okozza a király szédelgést. Én személyszerint imádom, szabadságérzetet ad, de ez is személyfüggõ.. Sajnos én is elég fiatalon elkezdtem, de szeretném a lehetõ leghamarabb abbahagyni, mert már csak teher a vállamon. Én lennék a legboldogabb ember, ha ezt megtudnám tenni.
2019. júl. 10. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!