Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szerezzek így cigi papírt?

Hogy szerezzek így cigi papírt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok 18 éves hanem 16 és csak dohány boltba árulnak. Kérjek valakit hogy menjen be érte?
2019. nov. 9. 01:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
próbálj keresni egy olyan dohányboltot ahol nem kérnek személyit, mikor én voltam 15 és elkezdtem akkor elhatároztam hogy a város összes dohányboltját bejárom és találok egy olyat ahol kiadják, hát nem kellett sokat keressek az első helyen kiadták xD annyira nem nagyon foglalkoznak vele a kisebb dohányboltokban mivel kell nekik a pénz te is próbálj meg keresni kisebb dohányboltokat
2019. nov. 9. 02:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem erdélybe adták ki a kis szivarokat meg dohányt itt Magyarországon nem nagyon látok rá esélyt az a baj.😣
2019. nov. 9. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
18 éven felüli haver?
2019. nov. 10. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kisfiús,lányos az arcod? :D Mert akkor még 18 felett is elkérik majd a személyit.:D Én már 15 évesen piát és cigit vettem, egyszerűen többnek nézek ki :D Jah és annyi hogy próbálkozz bemenni több dohányboltba, az egyikbe úgy is kiszolgálnak ne aggódj.
2019. nov. 22. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!