Hány évesen próbáltátok ki először a cigit? Milyen érzés/élmény volt? Ha rászoktatok veritek ma már a fejeteket miatta a falba?
Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 14:06
11/20 Shannaro válasza:
Hadd kérdezzek vissza: mi értelmét látod? Miért szeretnéd kipróbálni? Én soha nem próbáltam meg. Pedig középiskolában is leginkább dohányzó társaságban forogtam. Volt, hogy haver bement a boltba, addig a kezembe adta a füstölgő cigarettát, és akkor se jutott eszembe, hogy kipróbáljam. A legtöbb fiatalkorú azért próbálja ki, mert a kortársai hatással vannak rá. Én úgy látom, akit mások befolyásolni tudnak ilyesmiben, az gyenge személyiséggel bír. Egyébként inkább olyan dolgokat próbálj ki, amik előnyökkel járnak, hasznot tudnak hozni számodra, így olyan jövő felé haladhatsz, amiben jól helyt tudsz állni, és a forrásaidat nem pazarlod haszontalanságra.
12/20 anonim válasza:
18 voltam, vagy épp 19 már amikor kipróbáltam. Nem mondhatnám, hogy durván rászoktam, de cigiztem 3 vagy 4 évig. Aztán egyik nap rájöttem, hogy semmi értelme, a 4 emeletre is szar felmenni és letettem. Ennek 8 éve már. Azóta se gyújtottam rá.
13/20 anonim válasza:
Olyan 17 évesen, mert a szerelmem cigizett, szédültem és hányingerem volt. Még többször próbálkoztam, hogy bevágódjak :), de aztán feladtam, és ma persze örülök neki, hogy nem ízlett.
14/20 Gyula__ válasza:
Mindenki úgy kezdi, hogy ő aztán biztos nem fog rászokni. Aztán amikor rászokott, mindenki meg akar szabadulni tőle, de van, aki a leszokási kudarcok hatására Beletőrödik. Általában ezek áltatják magukat és másokat azzal, hogy "én szeretek dohányozni", "akkor teszem le, amikor akarom" stb.
Tudom, mnert én is ilyen voltam.
15/20 ququcs válasza:
Ne szokj rá, mert később nehezen tudod abbahagyni!!
16/20 anonim válasza:
14 évesen szoktam rá,nagyon jó érzés volt-de életem legrosszabb döntése volt.40 éve szívom, most már nagyon nehéz lenne leszokni,csak 6 napig kibírtam cigi nélkül,amikor beteg voltam. (54éves kan wok)
17/20 anonim válasza:
17. Később ki is lyukadt a tüdőm tőle. Igazán megérte az a méregdrága büdös vackot szívni
18/20 anonim válasza:
Nem tudom hogy mikor próbáltam ki.De 15 évesen volt hogy úgy igazából kipróbáltam(több szal/doboz).Aztan cigizgettem mert jól esett és azt gondoltam hogy soha nem fogok rászokni.Par hónap múlva már kívántam most meg már raszoktam.Kb 6-7 hónapja cigizek 15 éves koromban szoktam ra
19/20 anonim válasza:
14, többre számítottam, azt hittem nagyobb élmény, egy ideig el is felejtettem, aztán később bekerültem olyan emberek közé akik cigiztem, én is elkezdtem, bulikban 1-2 szàl, aztán már 5-6, és hétköznapokon is 2-3. Meguntam, leszoktam, de valahogy mindig visszajött pár hónap után, túl sok ember cigizett körülöttem. Már május óta nem cigizek, csak elektromost szívok, nem bírom már a rendelet elszivni, undorodom tőle teljesen. A
20/20 anonim válasza:
16 évesen próbáltam ki szépen lassan de durván rá is szoktam. A melóhelyen sokat éjszakáztam akkor 2 dobozzal is elfogyott. Ma 28 éves vagyok semmi energiám, hulla színem van, reggelente úgy krákogok meg köpködök mint a 80 éves nagyapám, nem tudok 10 m futni mert fulladok... Arról hogy már 1400 ft egy doboz (szóval 40-50.000 között költök cigire, meg az állandó bűzről ne is beszéljünk) amikor elkezdtem 380 ft volt egy doboz. Most vagyok leszokásban ez a 10. Napom sikerülnie kell ha most nem teszem le akkor már késő lesz és 40 évesen megpurcanok... Ne szokj rá ne próbáld ki nem éri meg (persze nekem is mondták de nem érdekelt... De igazuk volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!