Hogy lehet a legkönnyebben letenni a cigit?
A csak úgy fogom magam soha többet nem gyújtok rá nem jött be.
Nikotinos rágó szintén nem attól rosszul vagyok.
Kb 15 éve dohányzok, napi 1 doboz
Minden tanácsot ötletet elfogadok.
én is 15 év után tettem le, napi egy dobozzal szívtam.
Egyik este meg úgy döntöttem, hogy nem gyújtok rá. Csak el kell felejteni a leszokás köré épített szarságot, mert mindenki azon van hogy azt érezd, hogy lehetetlen leszokni... ez jó a dohánygyárnak, mert úgyis beléd beszélik hogy visszaszoksz, meg jó a gyógyszeriparnak is, mert minden szart megveszel a leszokás érdekében.
elárulom, nem nehéz. Ha nagyon nem megy, akkor fogj egy sátrat, 3 napi kaját, egy jófej kutyát, és menj el túrázni cigaretta nélkül. 4. napon eszedbe sem fog jutni a cigi.
én bevallom vettem nikotin rágót, összesen 1 db dobozzal 2 hétig rágtam (napi 2-3 szem), de csak késleltette a megvonás tüneteit. Totál fejben dől el.
2019-ben dohányozni proli szar dolog. A párom 20 év után tette le ugyanazon a napon, és azóta azon röhögünk, hogy milyen durva. Mind a ketten szívtuk-fújtuk a tekert west dohányt.. most meg irdatlan mennyiségű pénzt spórolunk meg ketten (azóta is számon tartjuk, applikációval számoljuk, és utazunk abból a pénzből, ez eléggé motivál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!