Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyiért lehet legolcsóbban...

Mennyiért lehet legolcsóbban venni egy jó e-cigit?

Figyelt kérdés

Olyat ami azért normálisan működik, de nincsenek nagy elvárásaim.

Esetleg egy linket is dobhattok :D

2019. okt. 21. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Aliexpresszről bármilyen beszerezhető egész olcsón, esetleg Fasttech vagy Cigabuy. Ezeket ajánlom.

Egyébként valami támpont kéne. AIO, pod, DL/MTL, tank+mod, beèpített akksi vagy cserélhető akksi? Ha ezeket megsúgod még pontos típusokat is írok.

2019. okt. 22. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Elsőnek mindenképpen valami egyszerűbbet szeretnék, de ha választani kell, akkor inkább MTL (azonban ha jól tudom, ez a drágább). A lényeg számomra az ízátadás lenne. Aio-t bevallom őszintén nem igazán ismerem, nem tudtam, hogy ez egy kategória (a Joyetech Ego Aio-t ismerem, mint típust, innen következtetek, hogy hasonló lehet). Ha így van, akkor egy aio jó lenne.

2019. okt. 22. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Az AIO-k annak idején nagyon jó kezdőszettek voltak, mind MTL természetesen. Az AIO azt jelenti, hogy a tank és a mod ehybe van építve, maximum üvegpalàstot tudsz rajta cserélni, vagy még azt sem. Sem watt állítás nincs, sem egyéb beállítás. Az ízvisszaadàsàt tekintve nem nagy cuccok, nekem is van 2 mert nem adtam el őket, de ott állnak a polcon. :D Ha jó ízt akarsz, akkor egy MTL podot ajánlok, mondjuk egy Eleaf Tance Maxot, esetleg egy Eleaf Elvent, de ajánlom Fehér Tamást youtubeon, ő nagyon sok jó podot mutat be és nagyon őszintén beszél minden termèkről, elmondja az előnyeit és a hatranyait mindennek. A podok egyébként nagy részük nagyon olcsó, szóval nem kell megijedned még ettől sem.
2019. okt. 22. 21:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem, ez a POD elég menőn néz ki, és az ára is jó :D Még kicsit utánanézek, de ha nem találok jobbat, valószínűleg az általad ajánlottak közül választok.
2019. okt. 22. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Régi fajták vannak elég olcsók, ujabb fajtából a 15 körüliek már jók.
2019. okt. 22. 22:01
 6/6 Fa_ember16 ***** válasza:
Smock-tól vannak stick modok vagy újratölthető pod e cigik
2019. okt. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!