Miért nem szokok rá a cigarettára? 16/f
Figyelt kérdés
Nos kb 1 hónapja cigizek, de kihagyásokkal, és érzem, hogy a cigi megnyugtat, de sose szokok rá. Lehet, hogy én ilyen vagyok? 3 hetet végig cigiztem és a 4. hétnél meguntam és egyszerűen rá se gondoltam. Most megint cigiztem de 2 napja 1 szálat se szívtam2019. okt. 14. 10:45
11/14 anonim válasza:
Napi 2-3 -5-7 cigi az már dohányzás... Nem szokott rá... Dehogynem...
Ha minden nap megiszol egy felest az alkoholizmus... Nem kell ahhoz úgy berúgni h a vilagodat se tudd. Nem a mennyiség számít hanem a gyakorisága.
12/14 A kérdező kommentje:
Azóta mióta kiirtam a kérdést ismét egy szálat sem szivtam szóval nem mondhatnám hogy rászoktam, hát én ilyen vagyok:D
2019. okt. 20. 13:07
13/14 anonim válasza:
hmm érdekes egy sebész mondta, hogya füstszűrős cigirészben károsabb mint a régi módi csigás, mert az nem osztja olyan apró szarokra a füstöt vagy mi, mellesleg ha reggelente köhögsz sokat akkor tüdőrákod van :o
14/14 anonim válasza:
7 éve dohányzok és nem vagyok rá szokva, mind ezt úgy, hogy van amikor leteszem egy hónapra, vagy többre mert épp inkább félre rakom a pénzt mintsem arra költsek, vagy egyszerűen nem kell. Semmilyen függőség nem vonz rá vissza, nem remegek érte, nem vágyakozok utána, néha el is felejtetm, hogy cigiztem. Egyszerűen azért szívom, mert nincs más és "unalomból". Ha üres a kezem rágyújtok egy cigire, ennyi. Az meg, hogy valaki épp ebbe hal bele az az ő problémája, mindenki aki elkezdi tudja, hogy milyen káros és mivel járhat, ebbe senki nem szólhat bele. Célzok itt arra is, hogy most erre a hozzászólásra sem várom azt, hogy unalomból nem szívjam, mert káros. Tudom, voltam rákos is. Ezt mindenféle rossz indulat nélkül írtam. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!