Hogy szoktál rá a cigarettára?
Ahogy az szokott lenni, 12-13 évesen el keztünk bandázni, és természetesen menő volt cigizni. Először azt se tudtuk, hogy kell letüdőzni, egy idősebb lány mutatta meg a művelődési ház előtt egy diszkó alkalmával.
Ezután majdnem minden iskolaszünetben cigiztünk a wc-ben. 16 évesen lebuktam a szülők előtt, de megmagyaráztam, hogy akkor is fogom szívni, ha tiltják, mivel nem lehetnek 24 órát a sarkbamban, ráadásul mindketten cigiztek, szóval.....
Onnantól napi rendszerességgel szívtam, a szülők előtt is. Amikor anyukám beteg lett, akkor másfél évig nem szívtam a cigit (tődődaganata volt), de aztán munkahelyi gondok miatt úgy voltam vele, hogy vagy cigit adnak a kollégák, vagy nyugtatót. Cigijük volt, és onnantól kedzve újból szívtam tovább. Volt, hogy másfél doboz elment egy nap.
Most újból nekifutottam a leszokásnak, és már 275 napja nem gyújtottam rá.
Én pont most szokok rá. Stresszes az életem, és kell valami kis szokás ami megnyugtat. Melóhelyen is, magánéletben is. Próbáltam, de sajnos a "kávézni kimegyek az udvarra hogy tartsak egy kis szünetet" dolog nem vált be, sajnos szükség van a cigire. Bàr én "béna" vagyok, mert nem tüdőzöm le, egyszerűen csak szükségem van erre a kis pótcselekedetre.
20/L
#1 mia a fene
#5 egyáltalán nem menő és valószinüleg nagyon hamar kinok közt fogsz meghalni nagyon haamr szokj le taknyos kölyök ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!