Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szoktál rá a cigarettára?

Hogy szoktál rá a cigarettára?

Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 09:48
 1/6 padaman válasza:
3%
Sajnos nekem nem volt rá pénzem, a barátaim pedig olyan sóherek voltak hogy a füstöt is szatyorba fújták nehogy megérezzem. De nem akartam kirekesztett lenni, így elhatároztam hogy véget vetek ennek. Már 8 éves korom óta növesztettem a hajam, és tudtam hogy mostanra nagyon sokat érne. Így aztán levágtam és apró nepáli sáska babákat csináltam belőlük. Egy tincsből kb 15 darabot tudtam készíteni amit az interneten 128 Ft-ért sikerült eladnom. Mivel a hajam 15 éves koromra 2,5 méter 18 centire megnőtt így összesen 89 babát tudtam készíteni. Annyira jól beindult a baba biznisz hogy saját céget alapítottam. Ma már a föld 209 országából 56-ba gyártunk nepáli sáska haj babákat. Mivel az egész termelés rám épül így sajnos a folyamatos hajnövesztés miatt nem igazán maradt időm a cigizésre.
2018. jan. 10. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy az szokott lenni, 12-13 évesen el keztünk bandázni, és természetesen menő volt cigizni. Először azt se tudtuk, hogy kell letüdőzni, egy idősebb lány mutatta meg a művelődési ház előtt egy diszkó alkalmával.

Ezután majdnem minden iskolaszünetben cigiztünk a wc-ben. 16 évesen lebuktam a szülők előtt, de megmagyaráztam, hogy akkor is fogom szívni, ha tiltják, mivel nem lehetnek 24 órát a sarkbamban, ráadásul mindketten cigiztek, szóval.....

Onnantól napi rendszerességgel szívtam, a szülők előtt is. Amikor anyukám beteg lett, akkor másfél évig nem szívtam a cigit (tődődaganata volt), de aztán munkahelyi gondok miatt úgy voltam vele, hogy vagy cigit adnak a kollégák, vagy nyugtatót. Cigijük volt, és onnantól kedzve újból szívtam tovább. Volt, hogy másfél doboz elment egy nap.

Most újból nekifutottam a leszokásnak, és már 275 napja nem gyújtottam rá.

2018. jan. 10. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos, gimnáziumi évek alatt, akkor " menő " volt, aztán a szokás megmaradt.
2018. jan. 11. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Én pont most szokok rá. Stresszes az életem, és kell valami kis szokás ami megnyugtat. Melóhelyen is, magánéletben is. Próbáltam, de sajnos a "kávézni kimegyek az udvarra hogy tartsak egy kis szünetet" dolog nem vált be, sajnos szükség van a cigire. Bàr én "béna" vagyok, mert nem tüdőzöm le, egyszerűen csak szükségem van erre a kis pótcselekedetre.

20/L

2018. jan. 11. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
7%
15 eves vagyok most szokok. Szeretek cigizni
2018. jan. 15. 16:28
 6/6 anonim válasza:

#1 mia a fene

#5 egyáltalán nem menő és valószinüleg nagyon hamar kinok közt fogsz meghalni nagyon haamr szokj le taknyos kölyök ;)

2018. jan. 17. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!