Hogy mondjak ellent az erős kísértésnek, hogy a legjobb barátnőmmel ne próbáljam ki a dohányzást? 27L
11:27
Ezzel próbálom magam motiválni, amit mondasz, hogy nagyon könnyen betegség lehet a vége. Az a baj, hogy régen én tényleg utáltam a cigaretta füstjét, de amióta a barátnőm elkezdett dohányozni, azóta kezdtem el fokozatosan megkedvelni. Mesélte mindig hogy milyen jó festményeket készít cigizés közben és tényleg egészen más lett a festményeinek a stílusa és technikája. A művészetének nagyon jót tett a dolog. Én nem festek, hanem rajzolok, de nekem is nagyon jó lenne egy új ötletforrás. És nála bevált a dolog, sokkal szebbek lettek a munkái. De ugyanakkor tudom, hogy ha hamarabb halok meg egy dohányzás okozta betegség miatt, akkor teljesen mindegy milyen ötleteim vannak... Korábban fájt és szomorú voltam hogy a barátnőm elkezdett dohányozni, aggódtam érte, de most meg már én is kívánom. Pedig egyébként nagyon egészségesen élek, bio ételeket fogyasztok sok zöldséggel és gyümölcsökkel, illetve karate edzésekre járok 3 éve. Félek, hogy ezt is mind-mind tönkretenné a cigi. Csak a baj az a vágy és hogy kívánom a dolgot.
27 évesen ez komoly?
Nem 17et akartál írni?
Ha annyira akarod akkor próbáld ki. De azért ennyi idősen ez nem téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!