Szerintetek melyik a legjobb fajta cigaretta és miért éppen az?
Az én kedvenceim(sok van :D)
1.Vörös Goldengate
2.Arany Mustang
3.Helikon Türkiz
4.Agenda Vanillia
5.Bond Classic(amikor szarul vagyok egy gyenge cigi jól esik)
6.Multifilter 100 Gold
7.Pall Mall Filter
8.West Ice
9.Lucky Strike Red
10.Djarum Black
Nekem eza top 10,remélem hogy segíthettem..Sajnálom de az árakat nem tudom,mert vagy..kínálnak,vagy rendeltem de a szállítás mindig drága pl.:Kanizsán nem volt egyszer még kapható az agenda vanillia és ezért rendeltem(még mindig nem tudom az árát)2000 volt és abból mondjuk..akkor még 610 volt a cigi(kb) és 1390 a szállítási díj..Jah azt Budapestről rendeltem :DD
De ha még kölyök vagy a cigikhez(18 alatt) akkor a Bond Classic-ot ajánlom neked.Nagyon jó,gyenge,nem olyan káros a tüdőre mint a goldengate red,és a egjobb benne hogy 11 évesen szívtam el az első cigim,bond classicot.nem is drága,most hozzáférsz max. 670ért.
ezek az árak, mikor voltak már.. örülhetünk, ha 700 Ft-ért képesek vagyunk vásárolni egy doboz cigarettát, de az is elég alacsony ár... :D
egyébként kék sopiane és pall mall. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!