Kiszáradt, régi szivarral mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Találtam itthon 2 szál szivart, már több éve egy fiőkban vannak, nyilván nem voltak megfelelően tárolva és ha kibontanám őket, szétporladnának (műanyag csomagolásban vannak).
Lehet valamit kezdeni vele vagy kuka? Arra gondoltam, betekerem ciginek (hiszen elvileg ugyanaz van benne), de nem tudom, hogy ez így működne-e.
2019. okt. 8. 16:31
2/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet, eltörik meg szétporlad.
2019. okt. 8. 21:32
3/7 anonim válasza:
Rakd be egy ételtárolóba lefedve egy megnedvesített zsepivel pár órára, visszaszívja magát, de jó már nem lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, nem dobom ki, ajándékba kaptam kb. 2 éve, soha nem szivaroztam és nem is akarok.
Cigiből is kb. egy hónap alatt szívok el egy dobozt, úgyhogy nem mondanám magam függőnek.
2019. okt. 9. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!