Van aki asztmas es dohanyzik?
Rokonom lett asztmás és ő is porallergiás is, cigit azonnal letette.
Sópipát vett és esténként negyed órát sópipázik, valamint hónapokig szigorú diétát tartott, tejet, tejterméket elhagyta, cukrot is, és fehér lisztet is, teljes kiörlésű tönköly kenyeret evett csak pirítva, leginkább zöldféléket, gabonákat evett. Pár hónap után abbahagyhatta azt a befújós cuccot, csak a sópipa maradt és a táplálkozásra azóta is odafigyel.
Én régebben voltam asztmás, és pár évvel ezelőttig légúti allergiám is volt. Amióta nem fogyasztok tejtermékeket és egészségesebben táplálkozom, nincsenek allergiás tüneteim. A dohányzáshoz az én esetemben nem sok köze lehetett, mert amikor évekig nem dohányoztam, de sok tejterméket fogyasztottam, akkor is előjött az asztmám és az allergiám, most pedig éppen dohányzom, és nincs ilyen jellegű bajom.
Ettől függetlenül érdemes leszokni, és is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!