Mennyire betegség ez?
Figyelt kérdés
Masodik napja faj a tüdőm, szorít, az alsó vonalba merőlegesen végig, és oldalról is feszül, nehezen veszem a levegőt, és egyszerüen csak fáj, tegnap gyenge is voltam hozzá, volt már korábban ilyen, a levegő segített meg ha nagyokat lélegeztem. De ez most nem múlik el, éjszaka is fáj, nem tudok rendesen aludni emiatt, mert éget, szorít, nyilal, fáj. Mintha összesne. Mit kezdhetnék vele, és szerintem azért van mert egyrészt kiskoromban asztmás voltam másrészt nem cigizek de mostanában többet mint pl bulikkor. Elmúlt három négy napban kábé ötször. Ha nem kevesebb. Mit csináljak amíg orvoshoz nem megyek vele?2019. szept. 11. 06:09
2/3 anonim válasza:
Van amikor valóban összeesek a tüdő. Légmellnek hívják. Az bizony fáj és levegőt sem kapsz. Életveszélyes állapot! Nem cigizni kell rá hanem rohanni a tüdőgondozóba.
A tüdő nem fáj kijelentést csak olyanok mondják akiknek sisem volt ilyen problémájuk. Tud sz fájni rohadtul!
3/3 anonim válasza:
Mire vársz? Hétköznap van 8 óra! Kinyitott a tüdőgondozó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!