Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért szédülök? Régebben nem...

Miért szédülök? Régebben nem tapasztaltam.

Figyelt kérdés
ha dohányzom pár másodpercig megszédülök,mostanában megint kezdek "rágyujtogatni",ugyanis én nem tudok rászokni,hogy rendszeresen szívjam.nem emlékszem,hogy a szédülés régebben is jelentkezett volna.
2010. júl. 14. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
a ciginek érszűkítő hatása van, ebben kell keresni szerintem a választ.
2010. júl. 14. 11:31
 2/4 anonim válasza:
szerintem is a cigi a baj régebben még bírtad egy kicsit szédülés nélkül de már kezd előjönni mert lehet hogy már a szived nem bírja erős cigit szívsz??
2010. júl. 14. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
kék bond.és máris előjönne az érszűkület meg a szívprobléma? pár hónap után.nem hiszem h itt kéne kapizsgálni.nem értem. :O :/
2010. júl. 14. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

pff kék bond...

Ritka hulladék. Nem azt mondom szívható, de rengeteg mindennel kezelik a BOND-nál a dohányt pl:guargumi.

Nah de hogy a kérdésre is válaszoljak lehet hogy szívod a cigit, és nem szívsz be közbe elég "szabvány levegőt" és ettől szédülsz meg.

2010. júl. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!