Káros az e-cigi?
Gondolkodom egy e-cigi beszerzésén. Utána olvastam a dolognak de nem tudtam eligazodni a sok cikk és kutatás között.
A kérdésem az lenne hogy káros e a nikotin mentes e-cigi?
Nos én nem szeretem az ecigit, szerintem rosszabb mint barmi más, de nem egészségi szempontból. Ami anyagot tartalmaz a lötty az nem egészségtelen. Mindegyik megtalálható más élelmiszeriparban. Glicerin is.
Tehát az anyagok nem mérgezők önmagukban, inkább az a kérdés, hogy a tüdőbe kerülve mit okoz. Mert ha fogyasztod, mint elelmiszerbe az nem a tüdőben kerül.
Viszont vannak videók youtubon ahol a cigi füstöt a gőzt az eciginel és még hozza az iqost tesztelik. Vattába fújják utána vízbe rakják. A ciginél tiszta sárga. A ciginél feketés. Az iqosnal semmi. Tehát ha az eciginel feketéssé válik a víz akkor valamilyen negatív hatása van a tüdőre.
Persze jobb mint a normál cigit szívni, de ez sem olyan egészséges. Ez csak marketing szöveg inkább.
A szivar pl jó dolog és kisebb mennyiségben egészséges is. A nikotin is kisebb mennyiségben jó hatással van a szervezetbe amúgy.
https://www.youtube.com/watch?v=0Pwj6BuS8Ds
melyik ecigis videóban lett fekete a vatta 6os, mert én még olyat nem láttam.
Nem fekete, hanem inkább sötétebb. Rosszul emlékeztem. My bad. [link]
De nem tiszta. Tehát valami mégis rakódik a tüdőbe.
A gyerek aki meg az e cigibe halt meg azért halt meg, mert marihuanat szívott belőle amúgy. De mondjuk az gáz, hogy a kezedbe felrobbanhat, meg a szádba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!