Egyszerűen nem tudom elfogadni hogy a párom cigizik mindennél jobban utálom a bagót mit tehetnék?
Már másfél éve vagyunk együtt kezdettől fogva tudtam hogy ő szívja azt a mocskos cigit azelőtt is szívta hogy megismert voltak időszakok amikor próbáltam elfogadni belenyugodni egy ideig ment is de aztán ujra azt éreztem hogy zavar akkor is bármit csinálok. Ő bevallotta hogy nem tudja letenni ilyen nehéz leszokni róla tényleg? Hogy tud egy ember rabja lenni egy ilyen undorító dolognak? Mi a jó benne? Mit lehet szeretni a cigiben? Az hogy füstölög az ember szájában? Vagy már csak megszokás ez? Úgy vettem észre a barátomnak is olyan ez a cigi mint nekem pl a levegő nem tud nélküle létezni. Ti hogy vagytok ezzel a cigi témával? Az a baj hogy szeretem a barátomat mindennél jobban és nem tudom elhagyni de a cigit sem tudom elviselni akkor sem. Még az a szerencse hogy a házban nem szívja mindig kimegy az udvarra de akkor is megérzem rajta a szagát ha bejön.
Ki van még ebben a cipőben mint én hogy a pasija dohányzik ő meg nem? Ti hogy tudtátok elfogadni így a párotokat?
Sajnos nem könnyű leszokni. Én nagyon erős vagyok, de nekem sem volt egyszerű.
Esetleg elektromossal nem tudna próbkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!