Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1 hónapja nikotinos elektromos...

1 hónapja nikotinos elektromos cigit szivok, még mindig sorvárgok a rendes cigi után, normális?

Figyelt kérdés
ez inkább pszihés függőség vagy inkább fizikai?
2019. aug. 21. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Más a kettő szóval ilyen szempontból érthető. De egyébként letehetnéd az egészet úgy ahogy van, az elektromos cigi nem fog segíteni a leszokásban.
2019. aug. 21. 08:31
 2/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
55%
Normális, mert az ecigi nem segít a leszokásban.
2019. aug. 21. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én épp átszokóban vagyok és úgy írom ezt.Az aki azt mondja hogy "tedd le az egészet,szokj le" az valószínűleg nem volt még ilyen cipőben.Én úgy vélem teljes leszokásra nem alaklmas az ecigaretta,viszont át lehet rá szokni ,ha az ember igazán akarja (egészségesebb és olcsóbb is )Tanácsolni csak azt tudom ,hogy amikor úgy érzed ,hogy "hú de rágyújtanék" akkor kezdj el "pöfékelni" az ecigivel és egy idő után jobb lesz .
2019. aug. 21. 14:08
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
De voltam én is ebben a cipőben. Máshogy nem tudsz leszokni, csak ha leteszed, persze nem könnyű azt aláírom. Az ecigire átszokás cigiről az kb. egy kevésbé káros szenvedély és egy idő után nem kerül kevesebbe.
2019. aug. 21. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:

A párom, a faterom és én is így szoktunk le az analógról, azóta mindhárman elektromos cigit szívunk, tavaly én le is tettem még azt is, pár hónapja vettem elő ismét.

Milyen készüléked van? Hanyas nikotint használsz? Hány watton? Lehet, hogy ott kéne keresni a bajt. Ha rájövünk mi a baj, és megoldjuk, akkor el fog múlni a sóvárgás, legalábbis javíthatunk rajta. Mennyi cigit szívtál naponta ezelőtt?

2019. aug. 24. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is megvettem 30.000 ért szóval nem a gagyit vettem... 3 napig próbáltam átszokni de aztán rájöttem hogy hülye vagyok... Minek kínzom magam az átszokással... A cigit nem helyettesíti... Önmagában ciki volt elővenni melóhelyen (azzal cikiztek hogy műfütyit szívok) és még csak nem is esett jól nem éreztem azt mint egy ciginél... Szóval leszoktam... Nekem a nikotintapasz segített
2019. aug. 25. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 2-3 hete kezdtem el e-cigizni és nemrég volt olyan hogy úgy éreztem hogy rá akarok gyújtani ,megpróbáltam de pár slukk elég volt ahhoz hogy rájöjjek hogy már nem esik jól egyátalán. Szóval így úgy érzem könnyű lesz leszokni.
2019. aug. 25. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyel iqost. Egy idő után leszoksz vele.
2019. aug. 28. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!