Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha megkérek valakit hogy...

Ha megkérek valakit hogy bemegy nekem akkor bemegy?

Figyelt kérdés
Nos azvan, hogy 17 leszek, és kinézek vagy 20nak a borostám miatt, de akkor is elkérik a személyimet. Mi van akkor ha megkérek egy idős bácsit hogy menjen be nekem bemenne szerintetek? Vagy kit kérjek meg? (Mármint a kinézetre gondolok mert egy csöves biztos bemenne nekem ha adnék mellé magának pénzt..) Kérlek ne írjatok olyat hogy miért cigizek ilyen idős korban.. Sokan ilyenkor kezdték.

2019. aug. 18. 01:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bárkit megkérhetsz, ha meg valaki nem megy be akkor leszólítasz mást, ilyen egyszerű. De inkább fiatal/nem csöves kinézetű embereket kérj meg, mert a csövesek általában elvárják, hogy adj nekik egy-két szál cigit.
2019. aug. 18. 01:31
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Huh, inkabb a fogalmazas gyakorlason toprengj ennyit, mint a cigi kerdesen :D amugy tuti bemegy vki es megveszi neked.
2019. aug. 18. 01:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Ti mar kertetek meg valakit? Es ha igen mit mondott?
2019. aug. 18. 02:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki mást mond, több verzió is lehet:

-Na tűnj el innen ennyi idősen ne cigizz

-Jó veszek de akkor adjál belőle vagy vegyél nekem is

-Oké add a pénzt milyet vegyek.

Én annó ilyen válaszokat kaptam szóval most sem lesz másképp,ha valaki elutasít próbálkozz tovább,a csöves lehet lelép a cuccal szóval azt felejsd el.

Érdemes több dobozzal vetetni és akkor sokáig kitart mielőtt újra venni kellene.

2019. aug. 18. 06:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már az 5. emberhez mentem oda amikor úgy voltam vele, hogy hagyom a francba.

Mondták sokan hogy egy csövest kérjek meg, de féltem tőle hogy meglép a cigimmel vagy a pénzemmel.

Az az 5 ember ezeket montda:

- Majd más bemegy...

- Bocsi nem

- (nem mond semmit)

- Én ilyenekre nem érek rá

- Ilyen fiatalon nem kell az neked...

Végül a nővéremen keresztül szereztem cigit, neki van bőven olyan haverja aki több mint 18, kikérték a cigit, odaadták tesómnak, én meg kifizettem.

L

2019. aug. 18. 11:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek: Azt a csövest aki lelépne vele kitekerném a kezét és a szatyorját sem adnám vissza neki..
2019. aug. 18. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Öreg bácsit ne.

Ink olyat, akit látsz cigizni és korodbeli.

2019. aug. 20. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Ugy korodbeli, hogy 18-22 között van kb.

2019. aug. 20. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!