Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi után faj a fejem ez...

Cigi után faj a fejem ez mitől van?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon lejjebb vittem a cigi mennyiséget és azt vettem észre h már kezd cigi után fájni a fejem . Lehet ezzel össze függésbe?
2019. aug. 13. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Nem esik jól az a fajta, vagy erőset szívsz.
2019. aug. 13. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Az emberi szervezet elég adaptív, ez azt jelenti, hogy gyorsan hozzászokik a kellemetlen dolgokhoz is. Amikor sokat cigizel, a szervezeted egyre jobban tolerálja, egyre jobban hozzászokik a mérgekhez, amelyekkel tömöd.

Ha kevesebbet cigizel, a szervezeted minden szüneti periódusban kezd visszaállni a normális működésére, és védekező reakciókat illetve tüneteket produkál a bevitt méreg miatt. Ezért fáj a fejed, ugyanis a jelenleg kevésbé mérgezett tested jelzi, hogy tökre nem jó neki a cigi. (Ezt nem én találtam ki, a dohányzásnak ez a működési mechanizmusa.)

2019. aug. 13. 21:53
 3/4 anonim válasza:

Jelez a szervezeted hogy abba kene mar hagyni a cigit.

En 5 napja nem szivom, pont ezert reggeli kv melle elszivtam a kis cigimet es rosszul lettem, hanyingerem lett , nen kaptam levegot rendesen, nyomott szurt a mellkasom. Nem kivanom senkinek ezt az erzest..ha teheted minnel elobb szokj le..en 10 evig szivtam de eleg volt.. jaa es az elvonasi tunetekrol inkabb nem beszelek..ezt valami.borzalmas tulelni..igy az 5. Nap mar kellemesebb..de meg mindig neha nyom a mellkasom meg nehezebben kapom levegot ha megkivanom a cigit..de eszem agaba sincs ragyujtani..hiddel jo b ha lerakod!! :)

2019. aug. 15. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Uh :/ hat kb én is annyi ideje szívom és most úgy érzem h elég volt ... Egyre jobban úgy érzem h rá untam .. már csak pár szálat szívok egy nap és napról napra kevesebbet pedig nem kis cigis voltam .. de el fogom dobni mert amúgy felesleges is .. amúgy köszönöm a rendes válaszokat :)
2019. aug. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!