Mennyivel jobb mióta nem cigiztek?
Én 2 éve tettem le, én az utána lévő hónapokban fogytam, idén már egy 10es pluszba vagyok, és ezt picit ennek tudom be. Azóta nagyon édes szájú vagyok.
Kezdem azzal, amit vártam, de nem történt meg. Nem lett fehérebb a fogam és nem maradt több pénzem. :D Sokkal nehezebben ismerkedek azonban, sok ismerősömmel a "közös cigizés" hozott össze.
Viszont! Nem kapok reggelenként köhögő rohamokat, nem fulladok ki, ha felmegyek egy lépcsőn, és sokkal kevesebbet vagyok beteg télen. Szerintem a bőröm is szebb lett, és nem megy el egy csomó időm cigi töltéssel (régen emiatt tök sok helyről késtem). Nem kell naponta hajat mosnom, hogy ne legyen cigi szagú, meg ha hosszabb útra megyünk nem kell fél óránként megállni, elszívni egy cigit (nagyon sokat cigiztem).
Néha hiányzik ez tény, és hatránya is volt, de az egészségemnek mindenképp jót tett! Összességében igazából valaha is rászokni volt a legnagyobb hülyeség, ezt gondolom mindig inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!