Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nyilvànos helyen dohànyzàs?

Nyilvànos helyen dohànyzàs?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és dohànyzom. Szabályellenes nyilvànos helyen kiskorúnak dohànyozni? Úgy értem, hogyha esetleg ha egy rendőr làtja, akkor büntethet?
2019. aug. 3. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bárkit megbüntettek már érte. Nem a dohányzás tilos, hanem a dohanytermék vásárlás. Úgy tudom magára a cigarettázásra semmi ilyesmi nem vonatkozik.
2019. aug. 3. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Te viszont durván megbünteted magadat. Elköltesz egy csomó pénzt arra hogy büdös legyen a szád meg a ruhád meg a bőröd. Normalis lány nem lesz a barátnőd mert hamutartóval pocsék csokolózni. Később ha majd a saját pénzedből veszed szívás lesz 40et rákölteni havonta. Sajnos akkor már rászoktál szóval muszáj lesz nem lesz elég menőzésből csinálni. Aztan pedig jönnek a betegségek: copd, rák, érszűkület, agyvérzés. Kinek mi jut. Nyugtasson meg a tolószékben, hogy mindezért te még fizettél is. :)
2019. aug. 3. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Elvileg rágyújthatsz.
2019. aug. 3. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Kiskorúként illegális a dohányzás, de nem szoktak ebbe belekötni.
2019. aug. 4. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen legális a dohányzás, nincsen rá törvény, hogy hány éves kortól lehet vásárolni. 18 éves kortól lehet cigarettát vásárolni, és nem vásárolhat olyan ember dohányterméket aki egy 18 éves kor alatti személynek vásárolná a dohányterméket, de ezt az utóbbi szabályt nem szokták betartani.
2019. aug. 6. 03:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Leírtam a valóságot. Ha szerintetek 0%bsn hasznos akkor majd legyen ekkora szátok tüdőrakosan is. Gratulálok színvonal az van. 😝😝😝
2019. aug. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!