Nyilvànos helyen dohànyzàs?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és dohànyzom. Szabályellenes nyilvànos helyen kiskorúnak dohànyozni? Úgy értem, hogyha esetleg ha egy rendőr làtja, akkor büntethet?2019. aug. 3. 08:55
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárkit megbüntettek már érte. Nem a dohányzás tilos, hanem a dohanytermék vásárlás. Úgy tudom magára a cigarettázásra semmi ilyesmi nem vonatkozik.
2/6 anonim válasza:
Nem. Te viszont durván megbünteted magadat. Elköltesz egy csomó pénzt arra hogy büdös legyen a szád meg a ruhád meg a bőröd. Normalis lány nem lesz a barátnőd mert hamutartóval pocsék csokolózni. Később ha majd a saját pénzedből veszed szívás lesz 40et rákölteni havonta. Sajnos akkor már rászoktál szóval muszáj lesz nem lesz elég menőzésből csinálni. Aztan pedig jönnek a betegségek: copd, rák, érszűkület, agyvérzés. Kinek mi jut. Nyugtasson meg a tolószékben, hogy mindezért te még fizettél is. :)
4/6 anonim válasza:
Kiskorúként illegális a dohányzás, de nem szoktak ebbe belekötni.
5/6 anonim válasza:
Teljesen legális a dohányzás, nincsen rá törvény, hogy hány éves kortól lehet vásárolni. 18 éves kortól lehet cigarettát vásárolni, és nem vásárolhat olyan ember dohányterméket aki egy 18 éves kor alatti személynek vásárolná a dohányterméket, de ezt az utóbbi szabályt nem szokták betartani.
6/6 anonim válasza:
Leírtam a valóságot. Ha szerintetek 0%bsn hasznos akkor majd legyen ekkora szátok tüdőrakosan is. Gratulálok színvonal az van. 😝😝😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!