Támogatjátok-e a nyilvános helyeken (éttermek, kocsmák, diszkók stb) történő dohányzás betiltását?
Én igen, de csak abban az esetben, ha közben jelölnek ki nekik helyet, ahol cigizhetnek.
Engem nem dohányzóként nagyon zavar, hogy olyan szagú lesz a ruhám, hajam, ráadásul allergiás vagyok a cigifüstre, így cigis helyekre nem is nagyon merek menni. Viszont azért azt meg nem lehet megtenni, hogy sehol se gyújthassanak rá.
"Viszont azért azt meg nem lehet megtenni, hogy sehol se gyújthassanak rá."
Jópár fejlettnek nevezett országban meg lehetett tenni! Olaszország, Írország, Egyesült Királyság, Amerika, Kanada stb
alap!
titlsák már meg az összes szórakozóhelyen a dohányzást, etessék máshol a rákokat a majmok...
szerintem kocsmákban nem kéne viszont az összes többi helyen külön dohányzó helyiségnek kellene, hogy legyen. ja és a csikkek az utcán már más téma, de engem az idegesít nagyon...főleg a szép parkokban ahova le is lehetne ülni a fűbe...ha nem lenne minden tele csikkekkel...:/
bocs az offért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!