Cigi után hirtelen rosszullét, mitől?
Meddig akarod még mérgezni magadat és a környezetedet? Utálom az összes cigist. Szerinted egy nem dohányzónak milyen,amikor előtte megy egy ember,aki cigizik és az összes büdös füst rá száll?
Én tizenéves koromban egy buli alkalmával annyit szívtam "menőségből",hogy 9 óráig aludtam. Elájultam és nem emlékeztem semmire.
Nekem az a vélemények a dohányosokról,hogy gyenge emberek.
Sajnos Te sem fogsz leszokni,mert akkor nem lenne itt a kérdésed. HANEM MÁR LETETTED VOLNA.
Meddig akarod még szívni? Ameddig el nem visz a mentő és érzed magad teljesen kiszolgáltatottnak egy kórházban?
Nem valószínű a nikotinmérgezés. Egy átlagos szál cigiből kb.0,5 mg nikotin jut be a szervezetbe, ez akkor vezet mérgezéshez, ha egymás után kb.40-50 szálat elszívsz. Ez viszonylag hamar kiürül a szervezetből és ekkor kívánja meg az ember, hogy újra rágyújtson.
Szerintem inkább az égés során keletkezett szénmonoxidhoz van köze. Mindenesetre tényleg használd ki, és mostantól ne gyújts rá. Nem tudom milyen erőset szívsz, de sok esetben nem javasolt a hirtelen leszokás a nikotin elvonási tünetei miatt, szóval ha nagyon nehéz akkor nikotinos rágóval vagy tapasszal szoktasd le a szervezeted a nikotinról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!