Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi után hirtelen rosszullét,...

Cigi után hirtelen rosszullét, mitől?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! 6éve dohányzom,egyik napról a mésikra azt vettem észre,hogy cigi után nem vagyok jól.Megemelkedik a vérnyomásom és a pulzusom 141/90 p;107 Ilyenkor szédülök,teltségérzetem van.Le kell uljek vagy feküdjek ,hogy jobban legyek.Pár perc múlva el is múlik.Nem merek rágyújtani sem.Tegnap óta alig szívtam már valamit.MOST gondolkoztam el a leszikáson,de mint tudjuk ez sem máról holnapra megy.Valaki volt hasonló helyzetben ??? Mi lehet az oka ??
2019. aug. 2. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

Meddig akarod még mérgezni magadat és a környezetedet? Utálom az összes cigist. Szerinted egy nem dohányzónak milyen,amikor előtte megy egy ember,aki cigizik és az összes büdös füst rá száll?

Én tizenéves koromban egy buli alkalmával annyit szívtam "menőségből",hogy 9 óráig aludtam. Elájultam és nem emlékeztem semmire.

Nekem az a vélemények a dohányosokról,hogy gyenge emberek.

Sajnos Te sem fogsz leszokni,mert akkor nem lenne itt a kérdésed. HANEM MÁR LETETTED VOLNA.

Meddig akarod még szívni? Ameddig el nem visz a mentő és érzed magad teljesen kiszolgáltatottnak egy kórházban?

2019. aug. 2. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem valószínű a nikotinmérgezés. Egy átlagos szál cigiből kb.0,5 mg nikotin jut be a szervezetbe, ez akkor vezet mérgezéshez, ha egymás után kb.40-50 szálat elszívsz. Ez viszonylag hamar kiürül a szervezetből és ekkor kívánja meg az ember, hogy újra rágyújtson.

Szerintem inkább az égés során keletkezett szénmonoxidhoz van köze. Mindenesetre tényleg használd ki, és mostantól ne gyújts rá. Nem tudom milyen erőset szívsz, de sok esetben nem javasolt a hirtelen leszokás a nikotin elvonási tünetei miatt, szóval ha nagyon nehéz akkor nikotinos rágóval vagy tapasszal szoktasd le a szervezeted a nikotinról.

2019. aug. 2. 19:13
 13/14 A kérdező kommentje:
11 válaszoló nyugodj már le ,mit idegesketsz ???
2019. aug. 2. 21:15
 14/14 A kérdező kommentje:
PS dohányt szívok,töltöm.
2019. aug. 2. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!