Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az e-cigi miatt kijohetnek...

Az e-cigi miatt kijohetnek pattanasok?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete lett e-cigim es egy het hasznalas utan feltunt, hogy a szokasosnal tobb a pattanasom. Nem hasznalom olyan sokat nagyjabol napi 2ml liquidet szivok el. (Nikotin mentes)

2019. júl. 29. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A melegtől van, meg hogy pl. éjjel a kezed a fejed alá teszed. Vedd észre, hogy mindig ott jön, ahol a bőröd érintkezik a bőröddel.

Több tisztálkodás lefekvés előtt, meg próbáld nem tapizni magad éjjel.

2019. júl. 29. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, hogy ez lenne a problema oka... A melegben meg latok valami raciot de ugy alszok h mind a ketto kezem a parna alatt van... A tisztalkodast is kizarnam mert a pattanasok miatt borradirozom es hidratalom is az arcom
2019. júl. 29. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem attól van, de hanyagold az e-cigit. Feltételezem, hogy nem dohányzol, akkor meg minek? Ez is káros az egészségre, annyi értelme van, hogyha valaki a hagyományos cigiről átszokik erre az kevésbé rombolja az egészségét. Mondjuk én is kipróbáltam és nekem abszolút nem sikerült áttérni mert nekem eléggé más az egésznek a feeling-je mint a ciginek. Viszont úgy tud működni mint a citromos sör, becsalogatja a fiatalokat, azt hiszem ezért lett szigorítva a szabályozása.
2019. júl. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!