Timici_timicike kérdése:
A kendermagolaj vagy kenderolaj a jobb? Valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
A neten Mo-on csak kendermagból készült dolgokat lehet kapni.Árak 1000ft-tól 27ezereig.
Nem tudom melyik a jobb.
Akinek van tapasztalata, kérem írjon, hol vásárólta?
(Rák kiújjúlás megelőzésére).
2019. ápr. 8. 13:52
1/5 anonim válasza:
Sajnos ami a rákhoz szükséges hatóanyaga lenne (THC) az ezekben az olajokban nincs benne. Amiben benne van azt Mo-on nem lehet kapni, tiltott :-(. Sajnos pár éve én is körbejártam a témát, lehetetlen beszerezni legálisan a THC tartalmút. Egyébként bővebben Rick Simson: Phoenix tears c. könyvében lehet olvasni róla, sajnos a hamisítványok miatt Ő a növényből a saját készítést javasolja.
2/5 anonim válasza:
A rák alternatív kezelésére/gyógyítására nem feltétlenül szükséges a kender.
3/5 A kérdező kommentje:
2/2 Mire gondolsz?
Érdekel minden amit esetleg már valaki kitapasztalt.Még új vagyok a témába.
2019. ápr. 9. 17:36
4/5 anonim válasza:
Első vagyok... szerintem a B17 vitaminra gondol (azt sem fogsz sajnos legálisan kapni Mo-on, régen lehetett injekció formájában is, de sajnos valaki beperelte Őket és megszűnt ez a lehetőség is. Amigdalina v. Novodalin néven keress rá a neten. Megelőzésre elég lenne a tabletta akkor létezett 100 mg és 500 mg formában. Egyébként a sárgabarack magból vonják ki, tehát bio boltban kapsz keserű sárgabarackmagot (ebben több a B17, mint az édesben) azt is ehetsz. De kifejlett ráknál az intravénás beadás kell. (A világ rák nélkül c. könyv ír róla bővebben)
5/5 somlaiistvanne válasza:
én cbd olajat használok rendszeresen. 10%-ost vettem és 4-5 cseppet csppentek a nyelvem alá. Csak jókat tapasztalok. A migrénem elmúlt, jobban alszom és a kedélyállapotom is jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!