A gabona mentes étrendnél mit esznek gabona helyett?
Figyelt kérdés
A kérdés emiatt a cikk miatt fogalmazódott meg bennem. [link]
Talán aszalt gyümölcsöt vagy valami mást.
Pl mit esznek a húsok mellé szénhidrát gyanánt?
Mert elég sok szénhidrát kell azért egy embernek és azt répából meg brokkoliból elég neehéz elképzelni főleg megfelelő változatosság fentartása mellett.
2010. jún. 24. 17:16
1/6 anonim válasza:
Nem kell mindent bevenni, amit valaki kiagyalt. Ha utána nézel mondjuk a zabpehelynek, meglátod, hogy amit a cikk állít, az nagy marhaság. Abban viszont igaza van, hogy s zöldségfélék és a gyümölcs a szervezetet lúgosítják, és nagyon hasznosak. A húsok mellé a legjobb köret a párolt zöldség.
2/6 anonim válasza:
Zabot, zabkását, zablisztet használnak...
3/6 anonim válasza:
Jaj nekem, már megint ez a lúgosítás. Vajon mikor fog már kimenni a divatból ez a hülyeség?
Lúgos(i) Béla
4/6 anonim válasza:
Szerintem húst, mert nem tudják, hogy túlzott mértékben felborítja az anyagcserét és különböző ronda betegségeket okoz.
5/6 anonim válasza:
06-24 17:38
Majd akkor megy ki a divatból a lúgosítás, ha már minden harmadik embernek nem ég a gyomra, s ha a reflux szintén idejét múlttá vált. Ehhez azonban az kellene, hogy divatba jöjjön az egészséges táplálkozás, és a számtalan rémes, tápláléknak nevezett akármi kimenjen a divatból.
6/6 anonim válasza:
Lugos(i) Bela,
Koszi, nagyon jot nevettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!