Az Ezüst, Arany és Titán érintkezhet teával?
Tehát a kérdés az, hogy nem fog-e kioldani belőle bármi hasznos anyagokat?
Amiket felsoroltam, ezek nem a népesség túlnyomó részének mindennap használatos eszközei, ezért azt gondolom, hogy csak úgy rámondták általánosságosan, hogy "fémekkel" - aminek a tárháza igen nagy - nem érintkezhetnek a teák, azonban kísérlet ezekkel a kevésbé elterjedt fémekkel nem zajlott, s ebből azt gondolom, hogy érdemleges választ nem fogok kapni, de egy próbát megér. (Még azt tudom elképzelni, hogy mindegy milyen fémről van szó, minden fém ugyanolyan (negatív) reakcióba lép a teaszálakkal szemben.)
Kérem a magyarázatokat!!
Ezekre így önmagukban nem tudok alapozni.
Az, hogy nem ritka az ezüst teáskészlet, ebből nem lehet arra következtetni, hogy nem káros. Rengeteg mosószer, mosogatószer, szappan, ételek vannak igen nagy számban a szupermarketekben, mégis a 90%-a káros, mérgező hatással van az emberre. Tehát nem indok az, hogy létezik. Vizsgálat eredményét kérem, amiben kimutatták!
"azt gondolom, hogy csak úgy rámondták általánosságosan, hogy "fémekkel" - aminek a tárháza igen nagy - nem érintkezhetnek a teák"
1. Hogyhogy nem érintkezhetnek? Akkor szerinted a fémdobozos teafű ártalmas?
2. A fémeken belül a nemesfémek valamiért külön csoportba sorolódnak, tehát bizonyos szempontból máshogy viselkednek, mint a nem nemesfémek, ez talán számít (de én nem értek hozzá).
"Az, hogy nem ritka az ezüst teáskészlet, ebből nem lehet arra következtetni, hogy nem káros. Rengeteg mosószer, mosogatószer, szappan, ételek vannak igen nagy számban a szupermarketekben, mégis a 90%-a káros, mérgező hatással van az emberre. Tehát nem indok az, hogy létezik. Vizsgálat eredményét kérem, amiben kimutatták!"
Öhm, nem értelek. A mosószer, mosogatószer, szappan, ezek mind károsak a szervezetre nézve, de valamivel csak el kell mosni az edényeket és a kezeidet, nem? De nem is értem, hogyan akarsz egy fém teáskanalat mosogatószerhez hasonlítani?
Különben luxuséttermekben valódi aranyporral szokták díszíteni a süteményeket, amiket meg is esznek és egyáltalán nem káros a szervezetre. Az más kérdés, hogy iszonyatos pénzeket kifizetsz az aranyporért, aztán pár nappal később kiüríted, mert egyébként csak simán átmegy a szervezeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!