Csalánt teával el lehet tüntetni a pattanásokat és mitteszereket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 16:10
1/9 anonim válasza:
Állítólag igen, de nekem nem használt.
2/9 anonim válasza:
szerintem nem. a miteszert kozmetikusnak kell kinyomni, a pattanásokat pedig diétával lehet, ha belülről fakad a probléma.kérdezz meg 1 kozmetikust. Mert pattanás lehet emésztési, vagy belső feszültségtől is.
3/9 anonim válasza:
A csalántea vízhajtó, segít méregteleníteni, de csodát ne várj tőle, talán egy minimális javulás elképzelhető, de az akár placebo-hatás is lehet.
4/9 anonim válasza:
Ha a csalántea nem jön be, ez nálunk egészen jól működik: [link]
5/9 anonim válasza:
nekem segített. napi fél-egy litert ittam. amikor pár napig kimaradt,akkor rosszabbodott.
6/9 anonim válasza:
Egy 6 hetes csalántea kúra megteszi a hatását: 3 hétig napi 3 csésze, 2 hétig napi 2 csésze és 1 hétig napi 1 csésze csalántea. Ne ijedj meg, ha az elején kicsit több lesz a pattanásod, ez azért van, mert a szervezeted a bőrödön keresztül fog méregteleníteni. Utána viszont kitisztul, ahogy fogynak a méreganyagok a szervezetből. Én minden évben elvégzem ezt a kúrát, szépen beépül a napi rutinba, hogy reggelente lefőzöm az egész napi teát, és termoszba teszem, napközben lassan kortyolgatva elfogy. Fegyelem is kell hozzá, én pl. naptárba írogatom, hogy mettől meddig hány csészével kell meginni.
7/9 balkalolka válasza:
Próbálj meg teljesen tej- és tejtermékmentes ételeket-italokat enni-inni, nagyon valószínű hogy már két hét után teljesen kitisztul a bőröd. Nekem például már egy evőkanál tejföltől még ugyanaznap fájdalmas pattanásaim nőnek az arcomon, de tejmentes diétával olyan a bőröm mintha sosem lettek volna gondjaim pattanásokkal.
8/9 anonim válasza:
tisztitja vért, tehát a pattanást igen, mitteszert nem
9/9 anonim válasza:
A csalán tényleg sok mindenre jó, de a pattanás stb-re nem. Citromlé az sokkal többet ér, de nem a flakonos, hanem a valódi citromlé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!