Elhasznált papírzsebkendőt hová dobjátok?
Figyelt kérdés
Persze helyszintől függ.én ha itthon vagyok,mindíg a WC-be dobom,ha valamennyire tudom "tartalékolni" akkor a munkahelyemen is.helyes ez így? vagy dobjam a kommunális (házi) szemétbe?2018. szept. 16. 22:25
11/15 anonim válasza:
Most komolyan.. azon mit lehet lepontozni hogy leírtuk hogy mi a kukába dobjuk. :D Úrisen. Vannak itt gondok sokaknál. Már az is gond ha valaki kukába dobja a zsebkendőt. Itt mindig tanul az ember. :)
12/15 A kérdező kommentje:
""Akkor inkább használj textilzsebkendőt!""---az meg gusztustalan, azt mosni kell, az meg víz és mosószer pazarlás, plussz a mosószer vegyi anyag, szennyezi a környezetet.
2018. szept. 17. 16:41
13/15 anonim válasza:
Szerintem jobb a WC-be dobni, mert így nem fertőz, ha beteg az ember. Ha például lázas vagyok, akkor egy nejlonzacskóba gyűjtöm a sok zsepit, és úgy dobom ki a szemétbe a tetejét bekötve.
14/15 anonim válasza:
Ez attól is függ milyen testnedv kerül a papírzsepibe.
15/15 A kérdező kommentje:
kedves 14-es a kérdés kiírásakor az orrváladékra gondoltam,de jogos a kérdés,ha a maszturbálás terméke van benne, akkor pláne a wc-be dobom.
2018. okt. 20. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!