Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Van e értelme a Koenzim Q 10...

Van e értelme a Koenzim Q 10 szedésének?

Figyelt kérdés

#hasznosság #Koenzim Q 10
2018. júl. 26. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Egy fiatalnak nem fontos, de idősnek már a szervezete nem termeli.
2018. júl. 26. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szénmonoxid mérgezésből felépülés javára javasolták az orvosok. Több százezret költöttem rá, és semmi javulást nem eredményezett még évek múltán sem. Szerintem nincs értelme egy fillért sem áldozni rá! A hatása kimondottan csak placebo. Ha hiszel benne, némi javulást tapasztalhatsz, de ez csak a megnyugvás miatt van, hogy tettél valamit az elbutulásod ellen.
2018. júl. 27. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Van. Nekem a sportteljesítményet fokozza, és amióta szedem azóta elmúltak a migrénes fejfájásaim. 200 mg-ot szedek naponta (2x100 mg) nem akarom reklámozni, de a Biotech Q10-et szedem, abban 100 mg van egy kapszulában, ár érték arányban az a legjobb.
2018. aug. 14. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!