Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mi a baj a GMO val❓?

Mi a baj a GMO val❓?

Figyelt kérdés

Mivel tobb mint 7,5 milliárdan vagyunk a fold nevu bolygón mi földlakók.Nem engedheti meg magának mindenki a biot.

Eleve lehet h erosebbek es ellenalobbak leszunk a gmo tol.

Vagy megnoveli az atlageletkort.

Semmit sem tudunk rola de azert nayon tudjuk ellenezni.

Rn ugygondolom h ez a kovetkezo lepvsofok az evolucioban.

Szerintem tul sokan vagyunk es jol meg kene tisztogatni a fold lakosagat es csak valogatott emberek elhesenek gmoval vagy annelkul.

2018. júl. 13. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak az okos embereket szabad életben hagyni"

Ijesztő dolgokat írsz.

Ki mondja meg, ki az, aki elég okos, és ki nem, ki maradhat életben?

Mi lesz, ha téged nem választanak ki? A helyesírásod alapján nincs sok esélyed...

2018. júl. 13. 15:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Ha engem nem választanak ki akkor meghalok de nagyon szívesen az emberiségért mindent.:)

En siman felaldoznam magam.

2018. júl. 13. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél egy stukkert, és lődd már főbe magadat! Az ilyen istent játszó söpredéknek pusztulnia kell!
2018. júl. 14. 15:48
 14/14 A kérdező kommentje:

1 nem jatszok istent

2 nem menthetem meg a vilagot ha fejbelovom magam

3'azert mert nem tudsz gondolkodni es az erzepmi vilagodtra hagyatkozol neked is majd tavoznod kell ....

2018. júl. 14. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!