Mi lesz ha a zabkekszbe nem rakok szódabikarbónát?
Figyelt kérdés
Szeretnék zabkekszet sütni(még sose csináltam), de késő van és nem találok itthon szódabikarbónát. Nagy változás történne a sütivel, ha szódabikarbóna nélkül csinálnám? Remélem nem néztek túlságosan hülyének 😅2018. jún. 15. 21:50
1/3 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Semmi különbség nem lesz. A szódabikarbónától egyes ételek megkelnek, felpuffadnak, de a zabkeksz eleve nem tud ilyet. A psikótába kellene, mivel az buborékos kell legyen belül, de egy zabkeksznél ez nem oszt nem szoroz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:))
2018. jún. 15. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!