Kezd kijönni rajtam a betegség, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Orrdugulás, rosszullét, torokfájás, hőemelkedés.
De érzem, lesz rosszabb.
2018. márc. 15. 17:44
1/6 anonim válasza:
Nagyon nem tudsz mit csinálni, mint veszel egy meleg zuhanyt és egy forró tea tátsaságában bebújsz az ágyba és várod sorsod jobbra fordulását. Sajnos nincs csodaszer ami megállítja.
2/6 anonim válasza:
Beszerezni a szükséges gyógyszereket: orrcsepp, C-vitamin, esetleg lázcsillapító, köhögéscsillapító, hurutoldó. Esetleg nagy adagban C-vitamin és Coldrex vagy hasonló bevétele.
3/6 anonim válasza:
Sós vízzel gargalizálj naponta háromszor, és orrodba is sós vizes orrcsepp, én fél Rubophent vettem be a náthás fejfájásomra. Maradj otthon pár napig egyforma hőmérsékleten, egyél forró, csípős húslevest, igyál mézes citromos teát, ha van infra lámpád, az jó a náthára, orrdugulásra.
4/6 anonim válasza:
Fél rubophen az halottnak a kenet. Acc vagy neocitran, coldrex... ha bírja a gyomrod ezeket. Infralámpa vagy gőzölés az nagyon jó. Fekete bodza tea gyömbérrel és mézzel. Tantumverde vagy strepsils a torokfájásra. Kitartást.
5/6 anonim válasza:
C vitamint mindenkeppen szedj. Immunerősítő is jo stb.
6/6 anonim válasza:
Ezt a linket csak azért, hogy tisztában legyünk vele mit is okozhatnak ezek a szerek nagy dózisban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!