Hogyan tartsam meg a clean eating életmódot a koleszban?
Reggel overnight zabkását eszek, 5 db üveget tudok vinni, az okés
A tízóraim túrókrém szokott lenni gyümölccsel, az iskolában nem szokott megromolni, de a koleszban nem tudom,van e lehetőség ennek tárolására.
Ebédem hús szokott lenni, azt 4 napra tudok max. Készen vinni. A köreteket is készem vinném el.
Az uzsonna csirkemell sonka, paradicsom, és abonett vagy ahhoz hasonló dolgok.
És a vacsora rántotta, de lehet,hogy praktikusabb főtt tojást vinnem.
Idáig jutottam a gondolkodásban. Esetleg tudtok tanácsot adni?
Indukciós lapot lehet használni a koleszszobában?
Egyáltalán hogy vigyek el ennyi kaját??? Vegyek egy számzáras bőröndöt?:D
Érdekelnének tapasztalatok.
Középiskola vagy főiskola/egyetem? Előbbi nehezebb ügy.
Hajdanán én is voltam koleszos, de általában menzán ettem, és amúgy is nem egyformák a koleszok felszereltségben. Arra készülj fel, hogy el is lophatják a kajádat a hűtőből. Tapasztalat.
Azért lenne pár tippem. Túrókrémhez vegyél helyben friss túrót és gyümölcsöt (2 naponta), így nem buggyan meg és nem kell cipelni.
A sült húst hűtőben tudod tárolni, de szerintem 5 napra körettel együtt túl sok cucc, és félő, hogy pár nap után megromlik. Főtt tojás még gyorsabban, azt inkább helyben vásárold és főzd meg (merülőforraló?). Köretnek mindenféle nyers zöldséget, salátának valót tudsz helyben frisset venni. Ehetsz még olajos magokat is.
Kétlem, hogy koleszszobában szabad lenne főzni.
Én törekednék arra, hogy ne kelljen sokat cipekedni utazáskor, és körülnéznék, hátha van a koli közelében valami használható kajálda, ahol ehetsz mondjuk egy jó pörköltet párolt zöldséggel vagy hasonlót, ha épp nincs hazai. Egy-egy alkalomtól nem lesz bajod, szerintem.
Gimis kolesz, Szeged
De nem valószínű hogy felvesznek,sok a jelentkező
Köszönöm az eddigi válaszokat(:
Én azt olvastam,sokan használnak saját "hordozható hűtő", erről tudtok valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!