Japán kristálygomba milyen hatással van a candidára? Hajlamos vagyok sajnos a hüvelyi gombás fertőzésre.
Hát, szerintem a valószínűleg most aktuális, "mindenrejó" japán kristálygomba nem igazán tud mit kezdeni a te másik fajta gombáiddal!
Az én javaslatom az (én is állandóan összeszedtem mindenféle folyást okozó gombát, meg fertőzést régebben),hogy menj el a nőgyógyászodhoz, kezeltesd ki az éppen aktuális folyásodat, aztán használj mindig, minden fürdésnél intim szappant! Nekem ez bejött, nagyon ritkán szedek már össze ilyen nyavaját! (Nekem a nőgyógyászom egyébként a "Sába" intimszappant ajánlotta, mert abban se színezék, se illatanyag nincs, amire esetleg allergiás lehetnék!Én arra esküszök!)
Köszönöm.
Mindig kezeltetem candidát, nőgyógyászhoz, emiatt sajnos, elég sokat járok.
Intim lemosót régóta használók, irrigátort alkalmanként, nedves törlőkendőt minden wczskor.
A nedves törlőkendőt minek használod?? Tele van méreggel. Lehet, hogy pont azzal adsz táptalajt a gombának, felborítod a hüvely bélflóráját. Az intim lemosók nagy része is méreg. Használj natúr kecsketejes szappant, pl. Sövénykútit, abban nincs semmi mesterséges, mégis beállítja a tejsav az optimális PH értéket. Az előzőleg említett Sába se rossz, tudomásom szerint.
Amúgy meg a táplálkozásé a kulcsszerep. Cukrot, tejet mellőzzed, mert a gombák belőlük táplálkoznak.
A kristálygomba úgy fejti ki hatását, hogy nem engedi rothadni a táplálékot a gyomorban. Ebből kiindulva ártani nem árt, de nem ettől fogsz elsősorban meggyógyulni.
Szia!
Javaslom, hogy a gyógyszertárban lehet kapni egy Colpo Cleaner nevezetű pezsgőtablettát. Ez egy belső intim mosakodó. Nagyon jó, és azóta kevesebbet volt fertőzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!