Lenkei termékei mennyire biztonságosak? Több helyen olvastam, hogy több hatóanyag van bennük, mint a megengedett! Ez nem káros?
"énis szedtem ien lenkei cucccot. szerinted ki határozza meg hogy mekkora adagok kellenek a szervezetnek? hát a mindenható gyógyszergyárak, ha nemkapsz eleget hamarabb van esély a betegségre. betegnek újabb gyócer stb stb nemértek ehez részletesen de ezt elhiszem"
Ez a legjobb hozzáállás! Itt jegyezném meg, hogy Kálium-cianidot forgalmazok tablettaként (20.000 Forint egyheti adag), ugyanis szerintem az emberek azért betegszenek meg, mert túl kevés ciánt fogyasztanak. Igaz, ugyan, hogy az egészségre ártalmatlan határértéket messze túllépi a ciántartalma, de azt úgyis a gyógyszergyárak állapították, meg mert összeesküdtek ellenünk, hisz nekik ez üzlet, de attól nyugodtan bevehetitek, személyes tapasztalatom alapján nagyon hasznos, azóta már kétszer kigyógyultam a leukémiából és háromszor az AIDS -ből. A rendeléseket priviben kérem!
1.A vitaminok kizárólag úgy "adagolhatók túl",ha egyiket a másik rovására emeljük(Pl.nagy dózisú B-vitamin bevitel mellé elfeledkezünk a C-vitaminról,vagy extra nagy dózisú B1-vitamint nem támogatunk meg C-vitaminnal és kalciummal.
2.A kalcium kizárólag akkor tud vesekövet okozni(nem bizonyították egyértelműen,de fő az óvatosság,ha egymagában hatalmas dózisokban fogyasztjuk,és nagyon kevés folyadékot iszunk mellé.Ezzel csak a pénzt szórjuk,mert önmagában a kalcium igen kis mértékben szívódik fel.A magnézium és a D-vitamin jelenléte szükséges a majdnem tökéletes beépüléshez.Ezek(de minimum a D-vitamin)nélkül a hossza,nagy dózisban szedett Kalcium lerakódhat a lágy részekben,és akár össze is állhat kövekké.Ha valaki kifejezetten hajlamos bármelyik típusú vesekőre,soha ne feledkezzen meg a Magnéziumról,mert ez az ásvány nem engedi,hogy a kövek képződhessenek a szervezetben.Oldottan tartja(ez esetben)a kalciumot,amíg a D-vitamin a csontba/fogakba nem építi.
3.A lenkei vitaminokat vásárló nem csak a szcientológus egyházat támogatja(mert közvetve igaz ez az állítás)hanem önmaga egészségét,megelőzését számtalan kikerülhető betegségnek és a saját egészségét.
Egyébként Lenkei doktor a "Jog az egészséghez" alapítvány elnöke is,ami az emberek egészséghez való jogáért igyekszik kiállni.Akár vitamin fogyasztó az az ember,akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!