Hogy fogyjak le 20-30 kilót?
Figyelt kérdés
160cm vagyok és 80kilo és kb 20-30 kilót le akarok adni mert így nem érzem jól magam.. hasznos tippeket irjatok pls2017. máj. 23. 19:41
1/4 anonim válasza:
Életmódváltás. Étkezz egészségesen, próbálj kerülni minden cukros és fehérlisztes dolgot egyél sok zöldséget gyümölcsöt stb. és rendszeresen sportolj. De most ne arra számíts hogy majd 1-2 hét alatt le fogsz fogyni mint ahogy azt a felugró hirdetések ígérik... De ez a leghelyesebb megoldás véleményem szerint. Természetesen vannak zsírégetők meg egyebek is, de azt is tudatosan használd. Segítségedre lehet ez az oldal:
Sok sikert hozzá! És a lényeg még az, hogy ne add fel és ne hagyd abba! :)
2/4 anonim válasza:
Ha kevesebbet eszel, többet mozogsz, napi rendszerességgel sportolsz, akkor egy év alatt leadhatod.
3/4 A kérdező kommentje:
22:23 nem szeretem a csokit és a chipset se szvl rá basztal xd nem attól vagyok ilyen
2017. máj. 24. 21:01
4/4 anonim válasza:
Ha nem attól vagy ilyen, akkor a sok nagyokos gyakori kommentelő helyett, akik általában hülyeségeket hordanak össze-vissza az """egészséges""" táplálkozásról, fogyásról, inkább látogass el egy dietetikushoz. Ő a meglévő paramétereid mellett beállít neked egy diétát és tervet, amin elindulhatsz. Ha elakadtál, akkor tőle kérdezz és ne itt. Ami itt megy tanácsosztogatás terén az már pathologiás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!